Ons concept

Members van TrainMore met een Eurokorting membership krijgen per bezoek €1,- korting. Deze korting wordt bij de automatische incasso van de volgende 4 weken-periode verrekend. Dat betekent dat je de eerste 4 weken en gedurende je eventuele actieperiode nog geen korting krijgt. En mocht je ooit opzeggen (wat we niet hopen natuurlijk) dan krijg je over je bezoeken van je laatste 4 weken geen korting meer, want er volgt geen automatische incasso meer waarmee de korting kan worden verrekend.

Als je incheckt met je TrainMore tag dan wordt elke workout automatisch geregistreerd en in de periode erna verrekend als korting.

Je kunt maximaal €1,- korting per dag opbouwen. Meerdere bezoeken per dag leveren dus geen extra korting op. Ook moet er minimaal 30 minuten zitten tussen het moment van inchecken en uitchecken om €1,- korting te krijgen

Mocht je graag tussentijds willen weten hoeveel eurokorting je al hebt dan kun je dit bekijken in de TrainMore app bij de Discount Tracker. Je kunt dit inzien bij jouw “Aantal bezoeken”. Dit gaat over de huidige periode van 4 weken en het aantal loopt op totdat de periode voorbij is. Deze aantallen, op de laatste dag van de periode, is dan ook de korting die je als member krijgt op jouw volgende factuur. Daarna zal hij weer vanaf 0 beginnen.

Was dit antwoord nuttig?

Members met een membership waarbij er eurokorting van toepassing is, hebben recht op €1,- korting per workout.

Je kunt maximaal €1,- korting per dag opbouwen. Meerdere bezoeken per dag leveren dus geen extra korting op.

Ook moet er minimaal 30 minuten zitten tussen het moment van inchecken en uitchecken om €1,- korting te krijgen

De maximale korting die je in een periode van 4 weken op kunt bouwen komt neer op €28,-.

Let op, jouw korting kan nooit groter zijn dan je membership fee per 4 weken.

Was dit antwoord nuttig?

Lid worden

Natuurlijk kan dat! Loop gewoon een keer binnen, meld je bij de desk en dan laten wij je de club zien.

Bij onderstaande clubs is niet altijd een host aanwezig tijdens onze openingstijden:

 • Amsterdam: Parnassusweg en Amstelveenseweg
 • Groningen: Oude Ebbinge

Per club is er te zien wanneer er wel een host aanwezig is: TrainMore clubs.

Was dit antwoord nuttig?

Lid worden bij TrainMore kan door je in te schrijven bij de desk in een van onze clubs of via ons online inschrijfformulier. Na je inschrijving kun je meteen starten met trainen!

Was dit antwoord nuttig?

Ingeschreven bij TrainMore? Dan heb je ook eenmalig opstartkosten betaald. Naast dat hierin je inschrijfkosten zitten, krijg je ook nog eens €10,- shoptegoed voor de XXL vendingmachines. Nog een extra boost nodig voor de perfecte start bij TrainMore? We get it, daarom heb je ook recht op 45 minuten Personal Training. Maak je afspraak bij de balie and let’s start your membership the right way!

Was dit antwoord nuttig?

Membership

Dat kan zeker. Vanaf 16 jaar kan iedereen zelfstandig member worden. Je kunt je inschrijven via onze website: Inschrijven | TrainMore of direct in onze clubs.

Ben je tussen de 12 en 16 jaar dan kan dit ook, alleen heb je dan toestemming nodig van een ouder of voogd. Als je samen met je ouder of voogd naar de club komt dan kan de host je helpen met het inschrijven. De ouder of voogd moet hier zelf ook bij aanwezig zijn omdat hij/zij het inschrijfformulier moet ondertekenen. Een member van tussen de 12 en 16 jaar mag alleen sporten onder begeleiding van een meerderjarige member.

Onder de 12 jaar is het helaas nog niet mogelijk om member te worden.

Was dit antwoord nuttig?

De algemene voorwaarden staan op onze website: algemene voorwaarden.

Was dit antwoord nuttig?

Ja dat is mogelijk. In de TrainMore club kun je een “maandkaart” (4 weken trainen) kopen. Deze maandkaart is verkrijgbaar in elke Trainmore club. Maandkaarten zijn bedoeld voor mensen die geen 1 of 2 jaar aan een membership vast kunnen zitten door bijv. een kort verblijf in Nederland. Bij het aanvraag van een maandkaart dien je direct met IDEAL te betalen. Deze maandkaarten lopen dan ook automatisch af.

De prijs van een maandkaart verschilt per club en kun je navragen bij de balie van elke club.

Als je een keer een club wilt uitproberen dan kun je natuurlijk ook altijd gratis een dagpas aanvragen via onze website: Trial | TrainMore

Was dit antwoord nuttig?

Je kan direct member worden bij TrainMore ook al heb je nog een lopend membership bij een andere sportschool. De periode dat je oude contract nog doorloopt, sport je gratis bij ons (met een max. van 6 maanden)! Je kan je hiervoor aanmelden via https://trainmore.nl/membership-take-over/.

Was dit antwoord nuttig?

Het lidnummer kan je vinden op je bankafschrijvingen van TrainMore. Het lidnummer bestaat alleen uit cijfers.

Daarnaast kan je je lidnummer ook vinden in je bevestigingsemail van de inschrijving.

Je kunt het ook navragen bij de balie van jouw club.

Was dit antwoord nuttig?

We bieden memberships aan van 12, 18 en 24 maanden. Het aanbod kan per club verschillen. Bekijk de mogelijkheden hier.

Was dit antwoord nuttig?

Ja, dat kan! Als je langer dan 4 weken vanwege een blessure of ziekte helemaal geen gebruik kunt maken van onze faciliteiten, dan kun je jouw membership tijdelijk deactiveren met een maximumperiode van 6 maanden. Je moet hiervoor wel een doktersverklaring overleggen.

Als je vertrekt naar het buitenland voor een periode van minimaal 4 maanden en maximaal 6 maanden dan is het ook mogelijk om je membership tijdelijk stop te zetten. Hiervoor vragen wij je ook om een bewijs met ons te delen in de vorm van bijvoorbeeld een stagecontract, huurcontract of vliegtickes.

Als jij je membership om een van bovenstaande redenen wilt bevriezen, neem dan even contact op met de klantenservice via ons contactformulier.

NB: Wij kunnen jouw verzoek nog sneller verwerken als je al direct een doktersverklaring of een bewijs van jouw verblijf in het buitenland meestuurt.

Was dit antwoord nuttig?

Onze oude regular (student) memberships (memberships aangevraagd voor 21-12-2020) kun je met behulp van onze upgrades helemaal aanpassen naar jouw wensen en manier van trainen. Een UP toevoegen kan via het online upgrade formulier.

Bij de nieuwe memberships zijn de upgrades inbegrepen.

Was dit antwoord nuttig?

Je kunt je membership opzeggen door het online opzegformulier volledig in te vullen en te versturen.

Was dit antwoord nuttig?

Je kunt je membership altijd upgraden, maar dan ga je wel een nieuw contract aan met de minimale looptijd van 1 jaar. Na de wijziging, betaal je elke 4 weken het basisbedrag voor het nieuwe membership (opgebouwde korting kan niet worden meegenomen).

Als je nog profiteert van een lopende actie, dan gaat het nieuwe membership na afloop van die actie in. Terugschalen naar een goedkoper membership kan alleen als het huidige membership afloopt.

Een wijziging van je membership kun je makkelijk regelen via deze link.

Was dit antwoord nuttig?

We hebben verschillende soorten memberships, deze kunnen verschillen per club. Bekijk alle varianten per club op onze membership pagina. Heb je al een membership en wil je weten tot welke clubs je toegang hebt met jouw membership? Klik dan hier.

De club waar je je membership afsluit word je ‘home-club’, je kunt alleen bij deze club trainen.

Neem je een Black Label membership dan kun je bij deze Black Label club sporten EN bij alle overige niet Black Label en niet Red Label clubs

Neem je een Red Label membership dan kun je bij deze Red Label club sporten EN bij alle overige Black Label en niet Red Label clubs.

Wil je je membership upgraden, zodat je toegang hebt tot meerdere clubs? Bijvoorbeeld tot alle clubs exclusief Black-label of alle clubs inclusief Black-label? Dit regel je makkelijk zelf via deze pagina.

Het is niet mogelijk om up te graden naar alle TrainMore Red Label locations omdat we hier een members-only concept hanteren met een beperkt aantal memberships.

Was dit antwoord nuttig?

Betaling

Je kunt online checken of je een betalingsachterstand hebt. Via deze link kun je checken wat voor bedrag er open staat op jouw account en veilig en snel betalen via iDeal of creditcard.

Je kunt dit bedrag ook met je pinpas in onze clubs betalen.

De betaling wordt direct verwerkt zodat je direct weer kunt gaan sporten in de gym.

Was dit antwoord nuttig?

Dit kan in de club. Op de club kan je je bankpas en legitimatie laten zien. Hiermee kan de host je bankrekening wijzigen.

Was dit antwoord nuttig?

Tijdens de eerste termijn schrijven wij af:

 • De eenmalige kick-start kosten (indien onderdeel van je contract).
 • De 1e termijnbetaling tenzij je een of meerdere gratis maanden hebt als onderdeel van je contact. In dat geval starten wij altijd hiermee en wordt er dus ook niks geïncasseerd voor de duur van deze gratis maanden. Daarna worden de termijnen altijd in periodes van 4 weken automatisch geïncasseerd.

NB: Gedurende de periode van deze gratis maanden wordt er ook geen bezoekerskorting verrekend van €1,- per workout. Deze korting bouw je op zodra je actieperiode van de gratis maanden voorbij is.

Was dit antwoord nuttig?

Mocht een automatische incasso niet gelukt zijn dan is het altijd mogelijk om het openstaande bedrag via een pintransactie op de club te voldoen of online via een Ideal betaling op onze TrainMore website: https://payment.trainmore.nl

Was dit antwoord nuttig?

De eerste betaling kun je per pin voldoen bij je eerste bezoek aan een van onze clubs. Als je zelf niet naar de club gaat om deze pinbetaling te voldoen dan incasseren wij na verloop van tijd dit bedrag door middel van automatische incasso.

Daarna worden de termijnen altijd in periodes van 4 weken automatisch geïncasseerd.

 

Was dit antwoord nuttig?

Wellicht ben je een paar keer 2x per dag komen trainen en dacht je daardoor extra korting op te bouwen. Er wordt per dag echter maximaal 1 bezoek meegeteld voor het bepalen van de korting. Je kunt per dag dus maximaal €1,- korting opbouwen. Ook kan het zijn dat je een keer korter dan 30 minuten in de club bent geweest. Alleen bezoeken van meer dan 30 minuten tellen mee voor het bepalen van de korting.

Onderstaand is alleen van toepassing op memberships die afgesloten zijn voor 21-12-2020.
Wanneer jij je inschrijft bij TrainMore kun je als onderdeel van ons kickstartpakket 1 maand gratis gebruik maken van onze Health Drinks, Studiolessen en de Pro App. Wil je dat deze upgrades na je eerste maand niet aan je membership worden gekoppeld, dan dien je ze zelf in de inschrijfmaand op te zeggen. Doe je dit niet, dan gaan we ervan uit dat de UP’s je goed bevallen en blijven deze automatisch gekoppeld aan jouw membership voor een periode van drie maanden. Daarna zijn alle UP’s maandelijks opzegbaar.

Was dit antwoord nuttig?

Classes

Je kunt je inschrijven voor classes op de clubs waar je met jouw membership toegang tot hebt via onze TrainMore app of via onze website. Heb je al een membership en wil je weten tot welke clubs je toegang hebt met jouw membership? Klik dan hier.

De volgende clubs hebben de volgende classes:

Amsterdam Konningeweg

 • HIIT Classes
 • Cycle
 • Zenergy Yoga

Amsterdam Singel

 • HIIT Classes

Amsterdam Oost

 • BTY CLB

Amsterdam Oosterdok

 • Yoga
 • Pilates
 • Barre

Amsterdam Piet Heinkade

 • Zenergy Yoga

Utrecht Jankskerkhof

 • HIIT Classes

Rotterdam Coolsingel

 • BTY CLB

Haarlem

 • HIIT Classes
 • Zenergy Yoga

IJ-burg (voormalig Fitness Centrum IJburg)

Was dit antwoord nuttig?

Het rooster voor de classes kun je vinden in de TrainMore app of op de clubpagina: https://trainmore.nl/clubs/.

Ga via de clubpagina naar de club van jouw keuze om het aanbod van de classes te zien. Er zijn clubs waar op dit moment geen classes worden aangeboden. In dat geval is er geen rooster zichtbaar.

Was dit antwoord nuttig?

Red Label

No, there aren’t any groups lessons.

Was dit antwoord nuttig?

No, unfortunately not. We will offer one and two-year memberships with our €1 discount per workout and extra services like towel service, coffee, tea, sports drinks, extra fitness instructors, and longer opening hours.

Was dit antwoord nuttig?

TrainMore Red Label is our newest label and will focus more on compact, community-driven clubs. Personal attention and top-notch service will be key components of these clubs. Red Labels will have a limited amount of members and will only be accessible to members of the club itself. In addition to that, we will offer free towel service, coffee, tea, sports drinks, and much more at the club.

Was dit antwoord nuttig?

TrainMore Red Label members can work out at their home club and all other TrainMore locations except other Red Label clubs. JOIN NOW!

 Are you already a TrainMore member and want to train at a TrainMore Red Label club? Please go to the desk at TrainMore Red Label.

Was dit antwoord nuttig?

Yes! Depending on your current home club and membership, it is possible to upgrade to one of the TrainMore Red Label memberships. You can request to upgrade your membership at the TrainMore Red Label Club where you want to join.

Please note that terms & conditions apply to upgrade your membership.

Was dit antwoord nuttig?

No, unfortunately, this is not possible. TrainMore Red Label is our newest addition and will be our first members-only club. If you want to work out at one of the TrainMore Red Label clubs, you have to start or upgrade your membership to a specific Red Label membership.

Was dit antwoord nuttig?

No, unfortunately, this is not possible. TrainMore Red Label clubs are our members-only clubs. However, you can submit a request to upgrade to a TrainMore Red Label membership here:

become a member of Red Label

With a Red Label membership, you have access to all other TrainMore clubs except for other Red Label clubs. For example, if you have a membership at TrainMore Red Label Westerpark, you can go to all other TrainMore clubs except for TrainMore Rembrandtpark Red Label.

Was dit antwoord nuttig?

TrainMore App

In de app kun je verschillende Workout schema’s bekijken door het volgende te doen:

 • De TrainMore app te openen.
 • Ga naar Workouts.
 • Selecteer het gewenste type workout en let’s go.
 • Heel veel plezier en succes gewenst.
Was dit antwoord nuttig?

In de app kun je een Personal Trainer sessie boeken door het volgende te doen:

 • De TrainMore app te openen.
 • Ga naar Book your PT.
 • Selecteer het gewenste type sessie.
 • Selecteer een datum en tijdstip waarop deze sessie beschikbaar is.
 • Klik op Boeking bevestigen.
Was dit antwoord nuttig?

Als je een andere TrainMore club wilt selecteren dan doe je dit door:

 • De TrainMore app te openen.
 • In de app ga je naar de 2 pijltjes rechtsboven (deze pijltjes wijzen in tegengestelde richting).
 • Selecteer nu de gewenste club in de drop down (Als de gewenste club er niet tussenstaat, klik dan op het plusje rechtsboven en voeg de gewenste club toe).
 • Selecteer de gewenste club.
Was dit antwoord nuttig?

Als je bij een andere TrainMore club een les wilt volgen dan doe je dit door:

 • De TrainMore app te openen.
 • In de app ga je naar de 2 pijltjes rechtsboven (deze pijltjes wijzen in tegengestelde richting).
 • Selecteer nu de gewenste club in de drop down (Als de gewenste club er niet tussenstaat, klik dan op het plusje rechtsboven en voeg de gewenste club toe).
 • Terug bij het hoofdmenu, klik je op Classes en daar zie je het aanbod per dag, per type les en per instructeur.
 • Selecteer de gewenste les en druk op “meedoen” om te reserveren.
Was dit antwoord nuttig?
 • Als je je wachtwoord vergeten bent dan kun je via deze link je wachtwoord resetten.
 • Als je e-mail al in gebruik is bij Virtuagym dan reset je via deze link je wachtwoord. Daarna ga je naar de TrainMore app. Hier kies je voor ‘account aanmaken’ en daar vul je alle gegevens en het wachtwoord in. Nu kun je TrainMore koppelen aan je bestaande account.
Was dit antwoord nuttig?

Overig

Via ClassPass en/of OneFit heb je toegang tot alle reguliere TrainMore clubs en alle TrainMore Black-label clubs.

Ook is het mogelijk om je via ClassPass of OneFit apps aan te melden voor de groepslessen die worden gegeven op deze locaties.

Het is niet mogelijk om via ClassPass en/of OneFit app toegang te krijgen tot de TrainMore Red-label clubs.

Was dit antwoord nuttig?

Alle sauna’s bevinden zich in de kleedkamers. Dit betekent dat er een aparte sauna is voor heren en voor dames.

Sauna regels:

 • Graag douchen voor het gebruik van de sauna
 • Gebruik een handdoek om op te zitten of op te liggen
 • Houd rekening met anderen: wees stil alsjeblieft
 • Als het druk is in de sauna, maak dan ruimte en ga bijvoorbeeld zitten ipv liggen
 • Maak gebruik van de zandloper ter tijdindicatie
 • Het dragen van ondergoed of zwemkleding is niet toegestaan
Was dit antwoord nuttig?

Nee dit kan helaas niet, maar je kan wel op een ander moment naar de Trainmore club komen om alsnog je free trial te gebruiken.

Was dit antwoord nuttig?

Ja, dat kan op de TrainMore club. Hiervoor worden € 5,- aan kosten berekend.

Was dit antwoord nuttig?

Amsterdam

 • Koninginneweg
 • Oost
 • Piet Heinkade
 • IJburg

Alle sauna’s bevinden zich in de heren- of dameskleedkamer. Dit betekent dat er een aparte sauna is voor heren en voor dames.

Was dit antwoord nuttig?

Als je geen mailings van ons wilt ontvangen, dan kun je je daarvoor afmelden via de opzeglink die we altijd in de footer van al onze mailings opnemen. Af en toe brengen we je ook via sms op de hoogte van toffe acties en speciale members only aanbiedingen. Wil je liever geen sms’jes van ons ontvangen, meld je dan af via dit formulier.

Was dit antwoord nuttig?