Ons concept

Members van TrainMore krijgen per bezoek €1,- korting. Deze korting wordt bij de SEPA-incasso van de volgende maand verrekend. Dat betekent dat je de eerste maand en je eventuele pro-rata periode nog geen korting krijgt. En mocht je ooit opzeggen (wat we niet hopen natuurlijk) dan krijg je over je bezoeken van je laatste maand geen korting meer, want er volgt geen SEPA-incasso meer waarmee de korting kan worden verrekend.

Wij zijn van mening dat fitness voor iedereen toegankelijk moet zijn. Bij TrainMore is dit mogelijk! Met uitzondering van de eerste maand kies je namelijk zelf hoeveel je betaalt. Hoe vaker je sport, hoe minder je betaalt. It’s up to you!

De maximale korting die onze members kunnen krijgen is €28,-, €30,- of €31,- per maand. Dit is afhankelijk van het aantal dagen in de maand. Je kunt maximaal €1,- korting per dag opbouwen. Meerdere bezoeken per dag leveren dus geen extra korting op.

Lid worden

Lid worden bij TrainMore kan door je in te schrijven bij de desk in een van onze clubs of via ons online inschrijfformulier. Na je inschrijving kun je meteen starten met trainen!

Natuurlijk kan dat! Loop gewoon een keer binnen, meld je aan de desk en dan laten wij je de club zien. Wil je ook meteen kijken hoe het is om bij ons te trainen? Vraag dan van te voren een dagpas aan. Dat kan hier!

Het kickstartpakket is onderdeel van je inschrijving bij TrainMore. Met behulp van dit pakket begin je vol power aan jouw fitness experience. Voor €49,- ontvang je 1 maand gratis health drinks, de TrainMore Pro App en Studiolessen. Ook krijg je een voucher t.w.v. € 20,- voor een sessie met een personal trainer naar keuze. Daarnaast krijg je bij een Black Label lidmaatschap een TrainMore sporthanddoek zodat je direct aan je workout kunt beginnen.

Membership

We bieden memberships aan van 12 en 24 maanden. Bekijk de mogelijkheden hier.

Je kunt je membership altijd upgraden, maar dan ga je wel een nieuw contract aan met de minimale looptijd van 1 jaar.  Je betaalt de eerste maand na de overstap het basisbedrag voor het betreffende membership (opgebouwde korting kan niet worden meegenomen). Als je nog profiteert van een lopende actie, dan gaat het nieuwe membership na afloop van die actie in. Terugschalen naar een goedkoper membership kan alleen als het huidige membership afloopt. Dit kun je makkelijk regelen via deze link.

Onze regular (student) memberships kun je met behulp van onze upgrades helemaal aanpassen naar jouw wensen en manier van trainen. Een UP toevoegen kan via het online upgrade formulier.

Ja, dat kan! Als je langer dan 1 maand vanwege een blessure of ziekte helemaal geen gebruik kunt maken van onze faciliteiten, dan kun je jouw membership tijdelijk deactiveren met een maximumperiode van 6 maanden. Je moet hiervoor wel een doktersverklaring overleggen.

Als je vertrekt naar het buitenland voor een periode van minimaal 4 maanden is het ook mogelijk om je membership tijdelijk stop te zetten. Hiervoor dien je ook bewijs te leveren in de vorm van bijvoorbeeld een stagecontract, huurcontract of vliegticket.

Als jij je membership om een van bovenstaande redenen wilt bevriezen, neem dan even contact op et de klantenservice via klantenservice@trainmore.nl.

Met ons regular (student) membership kun je bij elke TrainMore club sporten, met uitzondering van de TrainMore Black Label en non-stop clubs. Heb je een Black Label of non-stop membership, dan kun je wel bij iedere club van TrainMore sporten. Dit geldt ook voor de Black Label Student memberships (m.u.v. TrainMore non-stop).

Je kunt je regular (student) membership altijd upgraden naar een Black Label membership. Dit regel je makkelijk zelf via deze link.

Je kunt je membership opzeggen door het online opzegformulier volledig in te vullen en te versturen.

betaling

De eerste betaling wordt altijd per pin afgerekend aan de desk van een van onze vestigingen. Daarna betaal je de maandelijkse termijnen altijd via automatische incasso.

Wellicht ben je een paar keer 2x per dag komen trainen en dacht je daardoor extra korting op te bouwen. Er wordt per dag echter maximaal 1 bezoek meegeteld voor het bepalen van de korting. Je kunt per dag dus maximaal €1,- korting opbouwen. Ook kan het zijn dat je een keer korter dan 30 minuten in de club bent geweest. Alleen bezoeken van meer dan 30 minuten tellen mee voor het bepalen van de korting.

Wanneer jij je inschrijft bij TrainMore kun je als onderdeel van ons kickstartpakket 1 maand gratis gebruik maken van onze Health Drinks, Studiolessen en de Pro App. Wil je dat deze upgrades na je eerste maand niet aan je membership worden gekoppeld, dan dien je ze zelf in de inschrijfmaand op te zeggen. Doe je dit niet, dan gaan we ervan uit dat de UP’s je goed bevallen en blijven deze automatisch gekoppeld aan jouw membership voor een periode van drie maanden. Daarna zijn alle UP’s maandelijks opzegbaar.

Alle memberships van TrainMore gaan in per de eerste dag van de maand. Als je na de eerste van de betreffende maand lid wordt, dan start jouw membership dus officieel per de eerste dag van de daaropvolgende maand. Voor de tussenliggende periode brengen wij een bedrag in rekening, afhankelijk van het aantal dagen dat jij bij ons hebt getraind in de maand dat je lid bent geworden. Dit noemen wij een ‘gebroken’ of ‘pro rata’ maand.

Voorbeeld:
Je schrijft je in op 11 januari. De officiële ingangsdatum van jouw membership is dan 1 februari. De gebroken maand duurt dan van 11 januari tot en met 31 januari. Voor deze 21 dagen wordt, op basis van het maandtarief, precies berekend hoeveel deze gebroken maand zal kosten.

Overig

Als je geen mailings van ons wilt ontvangen, dan kun je je daarvoor afmelden via de opzeglink die we altijd in de footer van al onze mailings opnemen. Af en toe brengen we je ook via sms op de hoogte van toffe acties en speciale members only aanbiedingen. Wil je liever geen sms’jes van ons ontvangen, meld je dan af via dit formulier.