Ons concept

Members van TrainMore krijgen per bezoek €1,- korting. Deze korting wordt bij de SEPA-incasso van de volgende 4 weken-periode verrekend. Dat betekent dat je de eerste 4 weken en je eventuele pro-rata periode nog geen korting krijgt. En mocht je ooit opzeggen (wat we niet hopen natuurlijk) dan krijg je over je bezoeken van je laatste 4 weken geen korting meer, want er volgt geen SEPA-incasso meer waarmee de korting kan worden verrekend.

Wij zijn van mening dat fitness voor iedereen toegankelijk moet zijn. Bij TrainMore is dit mogelijk! Met uitzondering van de eerste maand kies je namelijk zelf hoeveel je betaalt. Hoe vaker je sport, hoe minder je betaalt. It’s up to you!

Je kunt maximaal €1,- korting per dag opbouwen. Meerdere bezoeken per dag leveren dus geen extra korting op. Let op, is je basisbedrag €25,-, dan kun je nooit meer korting krijgen dan je contributie bedraagt.

Lid worden

Lid worden bij TrainMore kan door je in te schrijven bij de desk in een van onze clubs of via ons online inschrijfformulier. Na je inschrijving kun je meteen starten met trainen!

Natuurlijk kan dat! Loop gewoon een keer binnen, meld je bij de desk en dan laten wij je de club zien.

Ingeschreven bij TrainMore? YES, dan heb je recht op het exclusieve TrainMore kickstart pakket! Naast dat hierin je inschrijfkosten zitten, krijg je ook nog eens €10,- shoptegoed voor de XXL vendingmachines. Nog een extra boost nodig voor de perfecte kickstart? We get it, daarom heb je ook recht op 30 minuten Personal Training. Maak je afspraak bij de balie and let’s kickstart your membership the right way!

Membership

We bieden memberships aan van 12, 18 en 24 maanden. Het aanbod kan per club verschillen. Bekijk de mogelijkheden hier.

Je kunt je membership altijd upgraden, maar dan ga je wel een nieuw contract aan met de minimale looptijd van 1 jaar. Je betaalt de eerste 4 weken-periode na de overstap het basisbedrag voor het betreffende membership (opgebouwde korting kan niet worden meegenomen). Als je nog profiteert van een lopende actie, dan gaat het nieuwe membership na afloop van die actie in. Terugschalen naar een goedkoper membership kan alleen als het huidige membership afloopt. Dit kun je makkelijk regelen via deze link.

Onze oude regular (student) memberships (memberships aangevraagd voor 21-12-2020) kun je met behulp van onze upgrades helemaal aanpassen naar jouw wensen en manier van trainen. Een UP toevoegen kan via het online upgrade formulier.

Bij de nieuwe memberships zijn de upgrades inbegrepen.

Ja, dat kan! Als je langer dan 4 weken vanwege een blessure of ziekte helemaal geen gebruik kunt maken van onze faciliteiten, dan kun je jouw membership tijdelijk deactiveren met een maximumperiode van 6 maanden. Je moet hiervoor wel een doktersverklaring overleggen.

Als je vertrekt naar het buitenland voor een periode van minimaal 4 maanden is het ook mogelijk om je membership tijdelijk stop te zetten. Hiervoor dien je ook bewijs te leveren in de vorm van bijvoorbeeld een stagecontract, huurcontract of vliegticket.

Als jij je membership om een van bovenstaande redenen wilt bevriezen, neem dan even contact op met de klantenservice via klantenservice@trainmore.nl.

We hebben verschillende soorten memberships, deze kunnen verschillen per club. Bekijk alle varianten per club op onze membership pagina. Heb je al een membership en wil je weten tot welke clubs je toegang hebt met jouw membership? Klik dan hier.

Wil je je membership upgraden, zodat je toegang hebt tot alle clubs? Dit regel je makkelijk zelf via deze pagina.

Je kunt je membership opzeggen door het online opzegformulier volledig in te vullen en te versturen.

Het lidnummer kan je vinden op je bankafschrijvingen van TrainMore. Het lidnummer bestaat alleen uit cijfers.

betaling

De eerste betaling wordt altijd per pin afgerekend aan de desk van een van onze vestigingen. Daarna betaal je de termijnen altijd in periodes van 4 weken via automatische incasso.

Wellicht ben je een paar keer 2x per dag komen trainen en dacht je daardoor extra korting op te bouwen. Er wordt per dag echter maximaal 1 bezoek meegeteld voor het bepalen van de korting. Je kunt per dag dus maximaal €1,- korting opbouwen. Ook kan het zijn dat je een keer korter dan 30 minuten in de club bent geweest. Alleen bezoeken van meer dan 30 minuten tellen mee voor het bepalen van de korting.

Onderstaand is alleen van toepassing op memberships die afgesloten zijn voor 21-12-2020.
Wanneer jij je inschrijft bij TrainMore kun je als onderdeel van ons kickstartpakket 1 maand gratis gebruik maken van onze Health Drinks, Studiolessen en de Pro App. Wil je dat deze upgrades na je eerste maand niet aan je membership worden gekoppeld, dan dien je ze zelf in de inschrijfmaand op te zeggen. Doe je dit niet, dan gaan we ervan uit dat de UP’s je goed bevallen en blijven deze automatisch gekoppeld aan jouw membership voor een periode van drie maanden. Daarna zijn alle UP’s maandelijks opzegbaar.

Overig

Als je geen mailings van ons wilt ontvangen, dan kun je je daarvoor afmelden via de opzeglink die we altijd in de footer van al onze mailings opnemen. Af en toe brengen we je ook via sms op de hoogte van toffe acties en speciale members only aanbiedingen. Wil je liever geen sms’jes van ons ontvangen, meld je dan af via dit formulier.