Meet TrainMore

TrainMore is een revolutionair fitnessconcept met het doel leden te stimuleren vaker te komen sporten. Dat doen we door iedere workout te belonen met €1,- korting op je lidmaatschap. Zo bepaal je helemaal zelf hoeveel je per maand kwijt bent! Wat gaat er gebeuren met de faciliteiten?

We gaan het aanbod van New York Gym voorlopig niet veranderen; de fitness en de groepslessen blijven behouden. Ook de huidige medewerkers en personal trainers van New York Gym blijven gewoon werkzaam op de club. Op termijn gaan we bekijken welke positieve veranderingen we kunnen doorvoeren. Hierover gaan we in gesprek met het team en uiteraard zullen we ook jou gaan vragen aan welke verbeteringen je behoefte hebt.

Wat gebeurt er met je lidmaatschap?

Met de overname van New York Gym hebben wij ook de contractuele verplichtingen overgenomen. Dat betekent dat je huidige lidmaatschap in eerste instantie gewoon blijft doorlopen, inclusief de faciliteiten die daar nu bij horen. Bovendien mag je met je lidmaatschap ook trainen in al onze andere TrainMore clubs (m.u.v. de Black Label clubs).

Omdat we natuurlijk hopen dat je bij ons blijft trainen en zo je actieve lifestyle behoudt, bieden we je per 1 augustus 2019 drie mogelijkheden. Op die manier kun je zelf kiezen welk lidmaatschap het beste bij jou past!

  1. Je behoudt je huidige New York Gym abonnement (de looptijd van je huidige abonnement blijft hetzelfde, na deze looptijd is jouw contract per maand opzegbaar).
  2. Je zet je abonnement om naar een 1-jarig TrainMore lidmaatschap á €39,- per maand (waar per bezoek €1,- euro korting af gaat!). Wil je ook groepslessen volgen dan kun je je lidmaatschap upgraden voor €8,- per maand.
  3. Voor studenten hebben wij een 1-jarig TrainMore lidmaatschap met een vast tarief van €25,- per maand (let op: voor dit lidmaatschap geldt de eurokorting niet). Wil je als student ook groepslessen volgen, dan kun je je lidmaatschap upgraden voor €4,- per maand.

Wil je per 1 augustus gebruik maken van de voordelen van het TrainMore lidmaatschap? Vul dan voor 31 juli 2019 het overstapformulier in via onderstaande button. Je betaalt dan geen kickstartkosten (à €49,-). Daarnaast houden we meteen bij hoe vaak jij in augustus komt trainen en verrekenen we de door jou opgebouwde korting met de eerste incasso in september.

Kies je ervoor je New York Gym lidmaatschap te behouden, dan blijft de huidige incasso doorlopen zoals je gewend was.

Opzeggen

Besluit je om niet bij ons te blijven, dan kun je je abonnement beëindigen volgens de voorwaarden van het contract wat je bent aangegaan bij New York Gym.

Vragen?

Mocht je nog vragen hebben, dan staan onze medewerkers in de club voor je klaar. Ook kun je altijd mailen naar newyorkgym@trainmore.nl.

We zijn trots dat we deze club mogen toevoegen aan de TrainMore community en gaan er alles aan doen om er, samen met de voor jouw vertrouwde medewerkers en personal trainers, een waanzinnig succes van te maken!

DIRECT OVERSTAPPEN.