TrainMore Outdoor

In 45 minuten train je, in een kleine groep, met je vertrouwde TrainMore trainer. De trainingen kunnen variëren van Bootcamp, HIIT, Yoga tot cardio. In het lesrooster van jouw club vind je het type outdoor training. Alle TrainMore members met de upgrade studiolessen, Black Label en Non-Stop memberships kunnen deelnemen, reserveren kan van te voren via de website of app.

Veiligheids-
maatregelen

Omdat we willen dat deze trainingen voor onze leden en trainers zo veilig mogelijk zijn, desinfecteren wij eventueel materiaal voor én na iedere training, bestaan de groepen uit maximaal 20 personen (exclusief trainer), houden we 1,5 meter afstand en trainen we alleen op locaties waar dit ook daadwerkelijk kan.

Reserveren

Om een reservering te maken, moet je eerst een account aanmaken in Virtuagym, de tool die wij gebruiken voor onze roosters en onze app. Via onderstaand rooster of via onze app kun je vervolgens reserveringen maken voor de trainingen. Wil het rooster op deze pagina niet laden? Probeer het dan via onze app, download ‘m hier voor iOS of Android.

Les succesvol geboekt

Kies hierboven een datum en club voor het juiste rooster

Er ging iets mis bij het laden van het rooster

Er zijn op deze datum geen lessen

Laden

{{ lesson.timeframe }} {{ lesson.title }} {{ lesson.instructor }}
{{ lesson.timeframe }}
{{ lesson.title }}
{{ lesson.instructor }}
{{ lesson.capacity }}

FAQ

Iedereen met een TrainMore membership met studiolessen, kan meedoen met de outdoor trainingen.

Je kunt via de website of via de app een reservering maken, je hebt hiervoor wel een account in Virtuagym (onze rooster-tool) en je membership nummer nodig. Je vindt deze op je bankafschrift van TrainMore. Kom je er niet uit? Stuur dan even een mail naar klantenservice@trainmore.nl en vraag je lidnummer op.

Probeer het dan via onze app, download ‘m hier voor iOS of Android. Je kunt inloggen met je TrainMore lidnummer (terug te vinden op je bankafschrift).

Zorg dat je in de juiste sport outfit komt en in ieder geval een gevulde bidon bij je hebt. Let op: we mogen onze locaties niet in, en dus ook geen gebruik maken van de kleedkamers, toiletten of kluisjes. Houd hier rekening mee.

Het verzamelpunt voor de training vind je terug in het rooster bij de locatie. Staat daar niets? Dan is het verzamelpunt bij de ingang van de TrainMore club waar je de training hebt geboekt. Zorg dat je minimaal 5 minuten van de voren aanwezig bent, en dat je tijdens het wachten op de trainer/begin van de training minimaal 1,5 meter afstand houdt van andere deelnemers.

Hoewel we goed opletten, willen we dat je je ervan bewust bent dat je meedoet met de training op eigen risico. Zo ben je zelf verantwoordelijk voor het voldoende afstand houden. We vragen alle deelnemers om vooraf een formulier hiervoor te ondertekenen. Wij zijn van mening dat als iedereen zich aan de afspraken houdt, buiten trainen in kleine groepen zeker veilig is!

Voor kleine spullen hebben onze trainers rugzakken bij zich om deze in op te bergen.

Veiligheid van de deelnemers en onze trainers staat voorop! Voel je je (last-minute) niet lekker, meld je dan af voor de training en blijf thuis. We bereiden de trainingen goed voor en houden 1,5 meter afstand van anderen en houden dit goed in de gaten tijdens de training zelf. Is het onverhoopt druk op de locatie waar we zouden willen training, hebben we altijd een plan b. voor een andere locatie. Als we materiaal gebruiken in de training, wordt dat voorafgaand en naderhand gedesinfecteerd.

TrainMore Outdoor