Help kinderen
sporten & spelen!

In Nederland zijn er zo’n 400.000 kinderen die opgroeien in een gezin waar te weinig geld is om te sporten. IT4Kids roept bedrijven en organisaties op hun gebruikte of afgeschreven IT apparatuur te doneren. De restwaarde van de apparatuur wordt via IT4Kids gedoneerd aan goede doelen, organisaties of projecten die bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen, veelal middels sportactiviteiten. Help jij ook mee?

Hoe het werkt

Vervangt jouw bedrijf of organisatie (binnenkort) de IT-apparatuur? Denk dan eens aan IT4Kids en de TrainMore Foundation! Doneer de gebruikte spullen (zoals computers, servers, netwerkapparatuur, notebooks, mobile devices en monitoren) aan IT4Kids. Zij nemen je al het gedoe uit handen en zorgen ervoor dat de spullen netjes wordt leeggehaald en afgevoerd. De restwaarde kan vervolgens worden gedoneerd aan een goed doel naar keuze: bijvoorbeeld de TrainMore Foundation! Voor meer informatie over het proces en de mogelijkheden kijk op www.it4kids.nl.

Donatie

Ieder jaar organiseert IT4Kids een groot benefietgala om extra geld op te halen dat zij inzetten om kinderen in beweging te brengen. Ook de TrainMore Foundation was dit jaar bij het gala aanwezig en doneerde €5.000,- aan dit goede doel!

Give Back.