WHERE FITNESS, ART & DESIGN MEETS

Creatieve output van hoog niveau zijn altijd belangrijk voor ons geweest. Wij geloven in de kracht van een inspirerende omgeving en streven ernaar om de verhalen van onze leden te vertellen door middel van onze creatieve uitingen.

CAMPAIGN PRODUCTION

Om de paar maanden lanceren we een nieuwe campagne, waarbij we altijd streven naar grotere en gedurfde creatieve uitingen. We hechten waarde aan hoogwaardig werk en brengen de beste professionals samen. We willen onze leden zowel binnen als buiten de clubs telkens weer verrassen en inspireren. 

OUR ILLUSTRATIONS 

Monsieur Hubert is de ‘huisartiest’ van TrainMore. De meeste kunstwerken in de clubs zijn met de hand gemaakt door Hubert. De tekeningen zijn een mix van verschillende motieven. Ze kunnen geïnspireerd zijn door de locatie van de club, de fitnessindustrie, een bepaalde festiviteit of helemaal niets specifieks. 

Een ander element dat je vaak tegenkomt, zijn onze kenmerkende ogen. Of het nu op een muur, hoodie of een voorbijvarende boot op de grachten van Amsterdam is, dit is een van onze signature elementen geworden. 

ICONIC BUILDINGS 

We hechten niet alleen waarde aan inspirerende interieurs, maar eren ook de geschiedenis van onze monumentale locaties. Wist je dat TrainMore Oost vroeger een melkfabriek was, onze club aan de Koninginneweg een oud politiebureau was, en dat TrainMore Singel ooit een bank was? Onze unieke gebouwen gaan verder dan de grenzen van Amsterdam. Onze club in Groningen Munnekeholm bevindt zich in een oud postkantoor en onze club in Eindhoven was een iconische lichttoren.

03/28
Slideshow