Trainmore Dumbells

Joel
  Veneman

Weerstand maakt weerbaar

Bio

Allereerst hoop ik mijn klanten de basis van krachttraining te leren, denk hierbij aan grote lifts zoals de squat, bench press & deadlift. Dit omdat ik denk deze lifts de basis kunnen vormen van bewegen. Mochten zij deze lifts beheersen, dan zullen vele variaties hierop in no-time aan te leren zijn.

Het bovenstaande vind ik belangrijk, omdat ik mijn klanten graag voorbereid om tijdens, of na, onze pt-sessies zo wil voorbereiden, dat zij het programma vervolgens zelfstandig uit kunnen voeren. En hen dus ook echt wat heb kunnen leren, zowel technisch als op mentaal vlak. Want ja, wat is trainen nou echt?

Naar mijn mening is trainen niet alleen even je hoofd leegmaken, maar is dit het meest oncomfortabele moment van de dag, om de rest van de dag weer te kunnen genieten van alle comfort in ons leven. Ofwel, push jezelf tijdens die laatste reps, want daar ligt je groei.

Ook zal ik mijzelf nog even voorstellen, mijn naam is Joël, 23 jaar oud, en werk nu zo’n 5 jaar bij TrainMore. Sinds 2 jaar geef ik Personal Training, nadat ik mijn studie Sport & Gezondheid heb afgerond. Hierbij heb ik mij gespecialiseerd in bewegingsagogiek en in de tussentijd mijn FitVak! certificaten behaald. Momenteel rond ik mijn Menno Henselmans PT-cursus af, dus helemaal ready om te vlammen.

Clubs

Oost
Amsterdam
black label

Book Joel Veneman