TrainMore
Foundation

De TrainMore Foundation zet zich in om méér kinderen, méér te laten bewegen. Bij het behalen van deze missie spelen de leden van TrainMore een belangrijke rol. Wanneer zij minimaal 10x per maand sporten, gaat er automatisch €1,- van hun contributie naar de TrainMore Foundation. Every workout counts!

Met het geld dat we inzamelen ondersteunen we projecten en initiatieven van organisaties en stichtingen die onze missie met ons delen. Benieuwd naar deze projecten? Of op zoek naar funding voor je eigen project? Laat het ons weten!

Read more

 

Every workout counts.

Latest news
& more

Locker Room Sessions Koninginneweg

In 2017 lanceerde TrainMore in samenwerking met kollekt FM een eigen muziekzender. Het jaar daarop volgde onder de naam ‘Locker Room Sessions’ een eigen Boiler Room concept; exclusieve feestjes in de kleedkamers van steeds een andere TrainMore gym. Op 15 februari is het tijd voor de 4e editie in TrainMore Amsterdam Koninginneweg met als headliner DJ La Fuente.

|
Trainmore opent 24/7 gym in Rotterdam

Op 2 maart 2020 opent aan de Rotterdamse Blaak, pal tegenover de Markthal, TrainMore Blaak non-stop. Een gym waar leden 24/7 terecht kunnen om te trainen en waar iedere workout wordt beloond met €1,- korting. Het is de tweede vestiging van TrainMore in Rotterdam.

|
Overname Gustav Gym Amsterdam

Op 2 januari 2020 zijn beide vestigingen van Gustav Gym in Amsterdam overgenomen door Urban Gym Group. De groep, die bestaat uit fitnessconcepten TrainMore, Clubsportive en High Studios, opent in het eerste kwartaal van 2020 daarnaast drie nieuwe clubs in Amsterdam, Rotterdam en Groningen. Hiermee groeit Urban Gym Group uit tot een keten van 23 vestigingen.

|
Nieuwjaarsdag bij TrainMore non-stop

Het nieuwe jaar meteen vol energie en power beginnen? Dat kan op 1 januari bij TrainMore non-stop aan de Amstelveenseweg in Amsterdam. Bij onze 24/7 gym kun je ook op nieuwjaarsdag terecht!

|
Opnieuw fors groeikapitaal voor Urban Gym Group

Urban Gym Group (UGG) haalt bij de Rabobank en het Dutch Mezzanine Fund (DMF) deze maand 10 miljoen euro aan groeikapitaal op. Hiermee zal, net als een jaar geleden, opnieuw een groeispurt worden ingezet met TrainMore, Clubsportive en High Studios!

|
New collab: TrainMore X JUST Water

Bij TrainMore kun je na een heavy workout nu met een goed gevoel je dorst lessen! Sinds een aantal maanden werken we samen met JUST water. Dat betekent water drinken dat op duurzame wijze is gewonnen, uit een 100% recyclebare verpakking. Zelfs de dop, gemaakt van suikerriet, is milieuvriendelijk.

|
Lancering Innovation Lab

In de grootste urban fitness playground van Amsterdam, TrainMore Amsterdam Oost, is ons Innovation Lab geopend! Een hightech ruimte waar members technologische innovaties op het gebied van fitness kunnen uitproberen. First up: de Technogym Bike en FITTAR Smart Mirror.

|
Music makes you stronger: interview with DJ Mattason

DJ Mattason (24), also known as Mats van Wijk, is behind the decks since he was 18 and started producing his own music 1,5 year ago. Now that we’re in the middle of ADE ’19, we asked him about his most memorable ADE moments, favorite workouts and ultimate guilty pleasures.

|