TrainMore
Foundation

De TrainMore Foundation zet zich in om méér kinderen, méér te laten bewegen. Bij het behalen van deze missie spelen de leden van TrainMore een belangrijke rol. Wanneer zij minimaal 10x per maand sporten, gaat er automatisch €1,- van hun contributie naar de TrainMore Foundation. Every workout counts!

Met het geld dat we inzamelen ondersteunen we projecten en initiatieven van organisaties en stichtingen die onze missie met ons delen. Benieuwd naar deze projecten? Of op zoek naar funding voor je eigen project? Laat het ons weten!

Read more

 

Every workout counts.

Latest news
& more

Vrouw doet outdoor workout op een mat buiten
Get outdoors!

Vanaf dinsdag 21 december kan je meedoen met TrainMore Outdoor & Power. Schrijf je in via de website of TrainMore PRO app en doe mee!

|
TrainMore stays open!

TrainMore blijft open! Het enige is dat we met ingang van zondag 28 november de gyms tijdelijk in de avond om 17:00 moeten sluiten.

|
Goodbye time slots

Vanaf zaterdag 25 september mag weer meer in de gym. Geen 1,5 meter afstand, je hoeft geen tijdslot te reserveren als je komt sporten en samen sporten is weer toegestaan. Only more, that’s what we stand for.

|
Your urban fitness playground

Join your urban fitness playground. TrainMore is meer dan een gym, het is een plek waar alles erop gericht is om jou te laten excelleren en te motiveren. In de gym en in life. Het is ons doel dat jij het maximale uit iedere workout kan halen.

|
Nothing less, only more

We’re back! Sinds 19 mei zijn onze gyms weer geopend en vanaf 5 juni zijn ook de groepslessen weer te boeken zoals High Studios, boxing en Zenergy yoga. Ook zijn, door de versoepelingen van 5 juni, de kleedkamers weer geopend en kan er gebruik gemaakt worden van de douches en sauna.

|