TrainMore
Foundation

De TrainMore Foundation zet zich in om méér kinderen, méér te laten bewegen. Bij het behalen van deze missie spelen de leden van TrainMore een belangrijke rol. Wanneer zij minimaal 10x per maand sporten, gaat er automatisch €1,- van hun contributie naar de TrainMore Foundation. Every workout counts!

Met het geld dat we inzamelen ondersteunen we projecten en initiatieven van organisaties en stichtingen die onze missie met ons delen. Benieuwd naar deze projecten? Of op zoek naar funding voor je eigen project? Laat het ons weten!

Read more

 

Every workout counts.

Latest news
& more

TrainMore opent eerste 24/7 gym in Amsterdam

Op maandag 5 augustus openen de deuren van TrainMore non-stop aan de Amstelveenseweg 136 in Amsterdam. Vanaf dat moment kunnen leden er 7 dagen per week en 24 uur per dag terecht voor een workout.

|
TrainMore Groningen innoveert met in-house boutique studio’s

TrainMore Groningen, gevestigd in het imposante rijksmonument aan de Munnekeholm 1 wordt verbouwd. De groepsleszaal wordt vervangen voor drie innoverende boutique studio’s. Omdat het aantal leden van TrainMore blijft toenemen, wordt ook de fitness area uitgebreid met meer apparatuur van Technogym. Zo kunnen leden ook tijdens de steeds drukkere piekuren probleemloos blijven trainen.

|
Kick-off verbouwing TrainMore Amsterdam-Oost

De verbouwingen in TrainMore Amsterdam-Oost zijn begonnen. De nieuwe club, gevestigd in het voormalige Sports World, wordt de komende maanden omgetoverd tot de grootste urban fitness playground van Amsterdam!

|
Coming soon: TrainMore non-stop

TrainMore non-stop is het nieuwste fitnessconcept van fitnessketen TrainMore. Een 24/7 urban gym waar leden dag en nacht kunnen trainen. De eerste vestiging opent in de zomer van 2019 aan de drukke Amstelveenseweg vlakbij het Vondelpark.

|
TrainMore Foundation steunt ABC Boxing Joval

Een deel van het geld dat in 2018 door de leden van TrainMore bij elkaar is gesport is ingezet voor een donatie aan boksschool ABC Boxing Joval. De jeugdgroepen kunnen hierdoor weer fanatiek trainen met nieuwe handschoenen, scheenbeschermers, bitjes en windsels.

|
De 3 voordelen van personal training

Heb jij je ook voorgenomen dit jaar al je fitness goals keihard te crushen? Maar zit je toch nog iets te vaak met een zak chips op de bank voor een Netflix bingewatch-sessie? Ga aan de slag met een personal trainer!

|