TrainMore
Foundation

De TrainMore Foundation zet zich in om méér kinderen, méér te laten bewegen. Bij het behalen van deze missie spelen de leden van TrainMore een belangrijke rol. Wanneer zij minimaal 10x per maand sporten, gaat er automatisch €1,- van hun contributie naar de TrainMore Foundation. Every workout counts!

Met het geld dat we inzamelen ondersteunen we projecten en initiatieven van organisaties en stichtingen die onze missie met ons delen. Benieuwd naar deze projecten? Of op zoek naar funding voor je eigen project? Laat het ons weten!

Read more

 

Every workout counts.

Latest news
& more

Featured image reopening
Welcome back baby!

We’re thrilled! Op 1 juli mogen we je weer welkom heten in onze clubs. Bekijk onze 9 rules for a safe workout of check de video over onze maatregelen.

|
See u soon

We zijn druk bezig met de voorbereidingen voor de heropening en de maatregelen om veilig en verantwoord sporten mogelijk te maken.

|
Hang in there

We moeten het samen nog even volhouden. In de tussentijd worden de clubs grondig schoongemaakt, krijgt apparatuur een onderhoudsbeurt en we zijn bezig met voorbereidingen voor heropening.

|
TrainMore at Home visual
TrainMore at home

Met TrainMore at Home bieden we grote variatie workouts aan die je kunt volgen via onze app, Instagram of YouTube.

|
NEW: TrainMore Oude Ebbinge non-stop

Op 6 april 2020 opent middenin het centrum van Groningen TrainMore Oude Ebbinge non-stop. Een gym waar leden altijd terecht kunnen voor een training en waar iedere workout wordt beloond met €1,- korting. Het is de tweede vestiging van TrainMore in de Groningse binnenstad.

|
Locker Room Sessions Koninginneweg

In 2017 lanceerde TrainMore in samenwerking met kollekt FM een eigen muziekzender. Het jaar daarop volgde onder de naam ‘Locker Room Sessions’ een eigen Boiler Room concept; exclusieve feestjes in de kleedkamers van steeds een andere TrainMore gym. Op 15 februari is het tijd voor de 4e editie in TrainMore Amsterdam Koninginneweg met als headliner DJ La Fuente.

|
Trainmore opent 24/7 gym in Rotterdam

Op 2 maart 2020 opent aan de Rotterdamse Blaak, pal tegenover de Markthal, TrainMore Blaak non-stop. Een gym waar leden 24/7 terecht kunnen om te trainen en waar iedere workout wordt beloond met €1,- korting. Het is de tweede vestiging van TrainMore in Rotterdam.

|