2700 m2 vol fitness, energy en power

De nieuwe club in Amsterdam-Oost beslaat 2700 m2 en wordt ontwikkeld volgens het Black Label concept van TrainMore. Een next generation gym met luxe faciliteiten en een high-end design. De club wordt onder andere uitgerust met een uitgebreide collectie plate loaded apparatuur van Technogym en waar in gemiddelde gym één bench press staat, komen er hier vier. Ook de free weight zone wordt zeer ruim opgezet met onder andere kettlebells, dumbbels tot zestig kilo en battle ropes.

In-house boutique studio’s

In de nieuwe Black Label club komen 5 in-house boutique studio’s. In de HIIT Box, HIGH Studios, Cycling Studio en Brooklyn Fit-boxing Studio geven gespecialiseerde trainers verschillende vormen van high intensity interval training. Deze trainingen zijn efficiënt en zeer effectief. In de Zenergy Yoga Studio kunnen leden terecht voor yogalessen en meditatie. In iedere studio wordt met behulp van hoogwaardig design, muziek- en lichtgebruik een geheel eigen sfeer gecreëerd. TrainMore is de enige fitnessketen in Nederland die op deze manier op grote schaal inspeelt op drie belangrijke trends in de fitness wereld: boutique fitness, groepstraining en high intensity workouts.

Uniek en urban interieur

De vestigingen van TrainMore worden volgens een zelf ontwikkelde formule uitgekozen. Alle panden hebben karakter, zijn monumentaal of juist modern en altijd ‘in your face’. Panden met lef. Passend bij de strategie van TrainMore. Deze unieke look and feel wordt ook doorgetrokken in het interieur. Daarvoor wordt samengewerkt met architect Janpaul Scholtmeijer van JPS.architecten. Onder andere een oud warenhuis, een bank, twee voormalig postkantoren en een oude paardentramremise werden door Scholtmeijer al omgetoverd tot de raw en urban TrainMore clubs die ze nu zijn. Voor de Black Label club in Amsterdam-Oost zijn de plannen ook weer ambitieus. Er komt een extra verdieping in van 200 m2, de oude gevels en plafonds van het monumentale pand worden uitgelicht en er wordt veel gewerkt met ruwe natuurmaterialen zoals blauw staal.