De imposante gym, die straks hoog boven het plein uittorent, krijgt de status Black Label. Eigenaar Han Doorenbosch: “Het wordt een urban fitness playground met aanbod dat perfect aansluit op de wensen van de duizenden Randstedelijke young professionals die dagelijks het Stationsplein passeren.”

Next generation gym op toplocatie

TrainMore focust zich op young urban professionals. Een doelgroep die veel waarde hecht aan een actieve lifestyle en behoefte heeft aan gemak, flexibiliteit en beleving. Daar speelt TrainMore met haar Black Label clubs op in. Vanwege de ligging in hartje Utrecht en de ruimere openingstijden, om 06.00 uur ’s ochtends gaan de deuren open, is trainen voor, tijdens of na het werk geen enkel probleem. Eigenaren Han Doorenbosch en Marjolijn Meijer: “In onze Black Label clubs gaan we altijd net een stapje verder op het gebied van interieur en apparatuur. Uniek aan de nieuwe club in Utrecht is bijvoorbeeld dat we er een vaste DJ booth integreren, waar verschillende DJ’s straks live sets komen draaien.”

Trendy en luxe faciliteiten  

De faciliteiten in de nieuwe Utrechtse club zijn gebaseerd op de laatste internationale trends en innovaties in de fitnesswereld. Groepstraining en high intensity interval training staan op plek twee en drie in de top 20 World Wide Fitness Trends, die recent werd gepubliceerd door het American Counsil of Sports and Medicine (ACSM). TrainMore combineert deze trends in vier inpandige boutique studio’s. In de HIIT Box, HIGH Studios en Brooklyn Fit-boxing Studio geven gespecialiseerde trainers verschillende vormen high intensity interval trainingen. In de Zenergy Yoga Studio kunnen leden terecht voor verschillende soorten yogalessen en meditatie. Een plek om stress en deadlines achter te laten. De gym wordt daarnaast uitgerust met de nieuwste Athletic Skill apparatuur van TechnoGym. Ook biedt de club een grote free weight zone, waar onder andere kan worden getraind met kettlebells, dumbbels en battle ropes. Na een training kan er bovendien worden genoten in de sauna en relax area.