1. Een stok achter de deur

Met een personal trainer zijn smoesjes verleden tijd. Komt de regen met bakken uit de hemel of is je kat ziek? Het zijn geen redenen meer om je trainingsplannen uit te stellen. Samen met je personal trainer stel je een schema op en je wordt op een bepaalde tijd in de gym verwacht. Afzeggen omdat je geen zin hebt doe je dan toch een stuk minder snel.

2. Persoonlijke aandacht

De naam zegt het al: personal training. Dat betekent veel persoonlijke aandacht. Je bespreekt met jouw trainer welke doelen je hebt. Wil je wat kilo’s kwijt, je algehele conditie verbeteren of billen als Kim Kardashian? Ieder doel vraagt om een andere aanpak. Een personal trainer stelt voor jouw een specifiek trainingsschema op en breekt je ultimate goal op in haalbare subdoelen.

3. Effectief trainen en tijd besparen

Geef maar toe, je laat dat ingewikkelde apparaat altijd links liggen (omdat je bang bent om als een viral meme op internet te belanden) en stiekem stop je altijd meteen zodra je spieren beginnen te protesteren. No more! Met een personal trainer wordt de tijd die jij in de gym spendeert écht nuttig. Je krijgt direct feedback waardoor oefeningen meer effect hebben en je wordt gepusht om je grenzen te verleggen. Kortom: meer resultaat in minder tijd.
Personal training bij TrainMore

Wil jij graag aan de slag met een personal trainer bij TrainMore? Dat kan! Maak gebruik van onze vernieuwde pakketten, die je nu gemakkelijk online afneemt. Zonder plan geen resultaat. It’s up to you!