FAQ

Wij snappen dat een verhoging van je membership tarief nooit fijn is, en doen dit dan ook niet zomaar. De kosten van onderhoud, apparatuur en vaste lasten stijgen voor ons enorm. Door het membership tarief aan te passen kunnen wij onze clubs blijven voorzien van de beste en nieuwste features. Zo zorgen wij ervoor dat we onze members de best mogelijke gym ervaring kunnen blijven bieden.

Ja, dat is mogelijk. Wij mogen dit doen onder voorwaarde dat wij dit minimaal 1 maand van tevoren communiceren en jouw initiële contractduur voorbij is. Als member heb je het recht om hiermee in te stemmen of op te zeggen.

We bieden jou graag de optie aan om met een toffe deal je membership om te zetten naar het nieuwe tarief. Kies je voor omzetten naar 1 jaar dan ontvang je de 1e 4 maanden 50% korting. Kies je voor omzetten naar 2 jaar dan ontvang je maar liefst 8 maanden 50% korting! Bij beiden opties ontvang je ook €20 vending machine tegoed (te besteden in onze XXL Nutrition vending machines).

Hier gebruik van maken?

  • Zet hier jouw €1 korting per workout – membership om, je kan kiezen voor 1- of 2-jaar
  • Zet hier jouw student membership om, je kan alleen kiezen voor 1 jaar

Het nieuwe tarief is gelijk aan wat alle nieuwe leden nu betalen, dit verschilt per club. Voor al onze actuele membershiptarieven kun je terecht op Memberships | TrainMore. 

Je membership wordt in eerste instantie omgezet naar het flex tarief van de club waar je member bent. Als je ervoor kiest om zelf om te zetten naar een 1- of 2-jaar membership ben je voordeliger uit qua tarief.

We love loyalty! Natuurlijk hopen wij dat onze members zo lang mogelijk blijven sporten bij TrainMore. Daarom hebben wij het extra aantrekkelijk gemaakt om te kiezen voor een 1 en/of 2 jaar-membership. De korting van de €1,- korting per workout blijft uiteraard, als je kiest voor een normaal membership waarbij je €1 korting per workout krijgt.
Als je kiest voor een studentenmembership van 1 jaar ontvang je geen korting per workout, maar profiteer je van een vast lager tarief. Let op, bij een studentenmembership vragen we je wel om een bewijs van inschrijving van je studie. 

De wijziging zal in gaan per 1 september 2022. Als je gebruik wilt maken van de deals voor het omzetten van je membership, laat het ons dan voor 1 september weten. Dan zorgen wij ervoor dat jouw membership voor die tijd is aangepast.

Ben je er al uit?

  • Zet hier jouw €1 korting per workout – membership om, je kan kiezen voor 1- of 2-jaar
  • Zet hier jouw student membership om, je kan alleen kiezen voor 1 jaar

Als je niets doet zetten wij jouw membership per 1 september 2022 automatisch over naar een flex-membership tarief dat geldig is op jouw club. Dit flex membership heeft €1 korting per workout en is maandelijks opzegbaar.

Het nieuwe tarief is gelijk aan wat alle nieuwe leden nu betalen, dit verschilt per club. Voor al onze actuele membershiptarieven kun je terecht op Memberships | TrainMore. 

Dat is mogelijk. Dit kun je doen via het formulier onderaan deze pagina.

Staat jouw antwoord niet tussen deze FAQ’s? Neem dan contact op met onze Customer Care afdeling: Contact – TrainMore.

Opzegging prijsverhoging

Vul onderstaand formulier in als je je huidige membership wilt opzeggen.
  • Dit is het NO-nummer op je TrainMore bankafschrift en is in onze laatste e-mail naar je gestuurd.
  • Let op: er geldt een opzegtermijn van 1 kalendermaand, conform algemene voorwaarden.
    Wanneer je de TrainMore tag niet inlevert op een van onze clubs voordat je membership afloopt zal er €5,- in rekening worden gebracht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.