FAQ

Wij snappen dat een verhoging van je membership tarief nooit fijn is, en doen dit dan ook niet zomaar. De kosten van onderhoud, apparatuur en vaste lasten stijgen voor ons enorm. Door het membership tarief aan te passen kunnen wij onze clubs blijven voorzien van de beste en nieuwste features. Zo zorgen wij ervoor dat we onze members de best mogelijke gym ervaring kunnen blijven bieden.

Ja, dat is mogelijk. Wij mogen dit doen onder voorwaarde dat wij dit minimaal 1 maand van tevoren communiceren en jouw initiële contractduur voorbij is. Als member heb je het recht om hiermee in te stemmen of op te zeggen.

Jouw nieuwe membership tarief staat vermeld in de persoonlijke e-mail die je van ons hebt gekregen. De tarieven verschillen namelijk ook per club.

Het nieuwe tarief komt dichter in de buurt van wat onze nieuwe members zouden betalen, maar jij krijgt van ons een aantrekkelijke extra korting gedurende de eerste 12 maanden (vanaf 1 september 2022). Hierdoor wordt het verschil tussen de huidige en nieuwe members iets kleiner. Je memberships blijft maandelijks opzegbaar.

Let wel op: Per 1 september 2023 vervalt deze korting.

De wijziging zal in gaan per 1 september 2022. Je hoeft hier zelf niks meer voor te doen.

Als je tevreden bent met de oorspronkelijke keuze dan hoef je niks te doen.

Als je toch liever gebruikmaakt van ons nieuwe voorstel, vul dan het volgende document hier in. Wij zorgen er dan voor dat per 1 september 2022 het nieuwe voorstel voor jou van toepassing is.

Dat is mogelijk. Je membership blijft namelijk maandelijks opzegbaar. Opzeggen kun je doen via het formulier onderaan deze pagina.

Let op: tenzij je ervoor hebt gekozen om je omgezette membership (vanuit ons vorige voorstel) te behouden. Hierbij heb je gekozen voor een nieuw 1 of 2 jaar membership.

Dat kan zeker. Graag zelfs!

Je kunt jouw opzegging ongedaan maken via de volgende pagina: https://trainmore.nl/verlenging-intrekken/

 

Staat jouw antwoord niet tussen deze FAQ’s? Neem dan contact op met onze Customer Care afdeling: Contact – TrainMore.