See you soon

We’re thrilled! Op 1 juli mogen we je weer welkom heten in onze clubs. In de periode dat we gesloten waren, hebben we de clubs grondig schoongemaakt, alle apparatuur heeft een onderhoudsbeurt gehad en we hebben de clubs volledig aangepast in navolging van alle RIVM-richtlijnen. We’re ready, are you?!

Reserveer training
Corona maatregelen

Latest news
& more

Featured image reopening
Welcome back baby!

We’re thrilled! Op 1 juli mogen we je weer welkom heten in onze clubs. Bekijk onze 9 rules for a safe workout of check de video over onze maatregelen.

|
See u soon

We zijn druk bezig met de voorbereidingen voor de heropening en de maatregelen om veilig en verantwoord sporten mogelijk te maken.

|
Hang in there

We moeten het samen nog even volhouden. In de tussentijd worden de clubs grondig schoongemaakt, krijgt apparatuur een onderhoudsbeurt en we zijn bezig met voorbereidingen voor heropening.

|
Compensatieregeling sluiting Corona-crisis

Nu we door de coronacrisis onze clubs tijdelijk moeten sluiten, hebben wij besloten jou, als member van TrainMore, te compenseren voor de periode waarin je niet bij ons hebt kunnen sporten. Wij willen jou zelf laten kiezen voor de compensatie waar jij je het beste bij voelt.

|
TrainMore at Home visual
TrainMore at home

Met TrainMore at Home bieden we grote variatie workouts aan die je kunt volgen via onze app, Instagram of YouTube.

|