Onze projecten
& donaties

Wat we doen

We geloven in samenwerken, partnerships en een integrale aanpak. Daarom ondersteunt de TrainMore Foundation projecten en initiatieven van andere partijen die onze missie met ons delen; financieel en/of met onze kennis, expertise en ons landelijk netwerk op het gebied van sport en fitness!

Samenwerken?

Zet jij je ook in voor een sportievere jeugd? Bijvoorbeeld door het organiseren van events, sportlessen of andere activiteiten? Dan kunnen wij je daar met de TrainMore Foundation misschien bij ondersteunen als sponsor of projectpartner.

Projectsubsidie

De TrainMore Foundation focust zich op de ondersteuning van initiatieven en projecten in de steden waar TrainMore zelf is gevestigd. Juist daar willen we graag iets terugdoen en de jeugd in beweging brengen! Bekijk onze voorwaarden voor het toekennen van een projectsubsidie.

every workout counts.

Ik help mee

De leden van TrainMore zetten zich iedere periode in voor de TrainMore Foundation door méér te sporten. Trainen ze 10x of vaker in een periode van 4 weken, dan gaat er automatisch €1,- van hun contributie naar de Foundation. Het is daarnaast voor iedereen mogelijk een losse bijdrage te doen. Help jij ons mee bij de creatie van een nieuwe generatie sportieve kinderen?

Doneer nu!

 

Meet the
board

Het bestuur van de TrainMore Foundation zet zich op vrijwillige basis in om onze missie waar te maken en bestaat uit:

Bastiaan Visser – Voorzitter
Nathalie Bertollo – Secretaris
Daniël van der Berg – Penningmeester
Marjolijn Meijer – Algemeen bestuurslid

Stichting TrainMore is een initiatief van de oprichters van fitnessketen TrainMore, Marjolijn Meijer en Han Doorenbosch. Stichting TrainMore is een Algemeen Nut Beogende Instelling, heeft een officiële ANBI-status en is dus ook te vinden op anbi.nl !