Deliveroo-voedingstrends

DÉ SPORT- EN VOEDINGSTRENDS VAN HET VOORJAAR 2017

 

Het zonnetje breekt door en de vakantieplannen worden gemaakt: yes, het voorjaar is begonnen! Maar goed, het duurt natuurlijk nog wel even tot het zomer is. Je bent dus nog op tijd als je nú aan die gezonde levensstijl begint. Beter eten, meer bewegen; laat het zwemkleding seizoen maar komen. Alleen, wat zijn eigenlijk de trends op gebied van fitness en health dit voorjaar?

TREND 1: PROTEÏNE SMOOTHIES

Smoothies zijn hot! – Figuurlijk gesproken natuurlijk. Door de combinatie van groenten en fruit, yoghurt of melk en soms zelfs eiwitpoeder zijn ze niet alleen lekker, maar ook nog eens hartstikke geschikt voor het sporten. De natuurlijke suikers in fruit en complexe koolhydraten in groenten zorgen voor een flinke energieboost, terwijl de proteïnen je spieren laten herstellen. Je bestelt je smoothies to go gemakkelijk bij Deliveroo. Kies bijvoorbeeld voor de “Protein Master” van Litedark Urbanfood of de “Choco Kickstart” van de BlendBar. Gains gegarandeerd!

TREND 2: HIIT BOX

High intensity interval training (HIIT) is populairder dan ooit! Omdat je maar korte periodes rust, is deze manier van trainen hartstikke effectief. In een tijdsbestek van zo’n 20 tot 30 minuten werk je jezelf volledig in het zweet. HIIT is een combi van krachttraining en cardio. Dit zorgt voor een optimale vetverbranding. Keertje proberen? In alle TrainMore fitnessclubs vind je een speciale HIIT BOX.

Deliveroo voedingstrends

 

TREND 3: DETOXEN

Detoxen is zeker niet nieuw, maar wel weer helemaal in. Overal om ons heen zijn “ongezonde” verleidingen: lekker stappen met vrienden gaat gepaard met een borrel (of twee) en een filmavondje is niet compleet zonder een grote zak chips. Niks mis mee! Maar zo nu en dan heb je behoefte aan een reset. Een detox kan dan uitkomst bieden. Probeer bijvoorbeeld de One Day Detox van Juice Brothers. Een lekkere manier om de lente goed te beginnen!

TREND 4: PERSONAL TRAINING

Wil jij deze zomer strak in het (bad)pak over het strand lopen? Neem dan een personal trainer in de arm! Tijdens een PT sessie leer je nieuwe oefeningen en word je instant gemotiveerd. Samen ga je voor een maximaal resultaat in minimale tijd. Bij TrainMore werk je al vanaf €59,- met een personal trainer aan jouw zomerdoelen.

Ook fit en gezond de zomer in? Dan kan een healthy maaltijd natuurlijk niet ontbreken. TrainMore leden krijgen daarom een speciale korting bij Deliveroo. Gebruik de code “TRAINMORE” bij je bestelling en ontvang €5,- korting! De tweede bestelling ontvang je €2,50 korting.