Drop in or
package deal

Vanaf nu is het ook mogelijk om mee te doen met onze studiolessen zonder een membership. Je kan kiezen uit een Drop in class voor € 10,-, een Explore Pack met 3 studiolessen voor € 25,- en een Dedication Pack met 10 studiolessen voor € 75,-. Are you ready?

Buy single classes

Studiolessen

Explosief, efficiënt en vol power. Dat zijn de lessen in onze innovatieve boutique studio’s. Volg een high intensity interval training van HIGH STUDIOS, Group Cycle, Boxing en HIIT Box of kom tot rust in onze Zenergy Yoga Studio.

In het rooster van jouw club vind je het aanbod (het rooster check via de app of de clubpagina op de website). Het is helaas niet mogelijk om een studioles te boeken in onze non-stop clubs, TrainMore Amsterdam de Pijp en TrainMore Amsterdam Weteringschans.

Maatregelen

We willen dat deze trainingen zo veilig mogelijk én volgens de regels van het RIVM verlopen. Daarom: desinfecteren wij het materiaal voor én na iedere training en houden we 1,5 meter afstand.

Reserveren

Na het kopen van een pakket ontvang je van ons een inlogcode voor ons online rooster. Je kan dan zelf bepalen via welke club je de les wil volgen, met onze pakketten kan dit bij alle TrainMore locaties. Heb je al een membership bij TrainMore inclusief lessen? Dan zitten deze lessen al in je membership en kun je al zonder extra kosten meedoen. Reserveren en de roosters vind je via de TrainMore app of via de clubpagina van je club.