Drop in or
package deal

Vanaf nu is het ook mogelijk om mee te doen met onze TrainMore Outdoor lessen zonder een TrainMore membership af te sluiten. Je kan kiezen uit een Drop in class voor € 10,-, een Explore Pack met 3 outdoor lessen voor € 25,- en een Dedication Pack met 10 outdoor lessen voor € 75,-. Are you ready to take it outside?

Buy single classes

TrainMore Outdoor

In 45 minuten train je, in een kleine groep die verdeeld wordt kleine groepjes, met je vertrouwde TrainMore trainer. De Outdoor trainingen kunnen variëren van Bootcamp, HIIT, Yoga of een speciale Booty training. In het rooster van jouw club vind je het type outdoor training (het rooster check via de app of de clubpagina op de website).

Maatregelen

We willen dat deze trainingen zo veilig mogelijk én volgens de regels van het RIVM verlopen. Daarom: desinfecteren wij het materiaal voor én na iedere training, bestaan de groepen uit maximaal 10 personen (exclusief trainer), verdelen we de groep in 5 tweetallen, houden we minstens 1,5 meter afstand en trainen we alleen op locaties waar dit ook daadwerkelijk kan.

Reserveren

Na het kopen van een pakket ontvang je van ons een inlogcode voor ons online rooster. Je kan dan zelf bepalen via welke club je de les wil volgen, met onze pakketten kan dit bij alle TrainMore locaties. Heb je al een membership bij TrainMore? Dan zitten deze lessen al in je membership en kun je al zonder extra kosten meedoen. Reserveren en de roosters vind je via de TrainMore app of via de clubpagina van je club.