Suzanne
  Rens

FULLY BOOKED
Helaas ben ik momenteel volgeboekt. Train je al wel met mij, dan kan je gewoon een nieuw pakket kopen! Mocht je toch nog een vraag hebben dan kan je altijd even een email sturen.

"Ik zorg dat je er niet alleen topfit uitziet maar je vooral ook fantastisch voelt."

Bio

Wat je doelen ook zijn – ik help je ze te bereiken. Door mijn eigen ervaring heb ik geleerd dat sport en beweging draait om meer dan alleen fysieke doelen. Geest en lichaam zijn nauw met elkaar verbonden en door te sporten train je beiden. Ik zeg vaak voor de grap dat trainen mijn therapie is, maar op een bepaalde manier is dat ook zo. Naar de sportschool gaan helpt mij om te gaan met emoties, stress en fysieke uitdagingen. Het leert me om beter te focussen, geeft me een goed gevoel en als bonus bereik ik mijn doelen binnen én buiten de gym. Het is voor mij gewoon een lifestyle.

Ik wil voor jou dezelfde ervaring creeëren zodat je er niet alleen topfit uitziet maar je vooral ook fantastisch voelt. Mijn doel is om clienten te helpen een nieuwe mindset te ontwikkelen en hun workouts te integreren in hun dagelijkse routine. Ik ga je daarbij – met iedere stap – helpen, zodat jij je persoonlijke doelen kunt bereiken. Door je de juiste kennis en tools te geven, lukt het je straks niet alleen om een nieuwe en betere lifestyle te bouwen maar ook om die vast te houden. Ik kan niet wachten om met jou te beginnen en hoop je snel te zien!

info@thegymglow.nl

 

Clubs

Oosterdok
Amsterdam

Book Suzanne Rens