Sil
 Langhout

Gun jezelf een gezond leven.

Bio

Mijn naam is Sil Langhout en sporten is mijn passie. Ik houd van kickboksen, kitesurfen, fitness en training geven. Als trainer ben ik begonnen met het geven van bootcamp trainingen. Bij TrainMore geef ik personal- en kickbokstrainingen. Mensen fitter en sterker maken geeft mij een kick.

Als je bij mij sport garandeer ik je dat je fit en sterk gaat worden. Je krijgt meer energie en komt de dag beter door.

Iedereen is uniek. Daarom wordt er een persoonlijk doel gemaakt. Wil je afvallen, sterker of gespierder worden, conditie opbouwen of aanvullend voedingsadvies?

Kickboksen is mijn specialiteit. Kickboksen geeft mentale kracht en zelfvertrouwen. En het is natuurlijk heerlijk om alle stress en emoties er even lekker uit te slaan. Ben je ervaren of heb je nog nooit een bokshandschoen aan gehad? Maakt niet uit, we beginnen vanaf jouw niveau.

Naast het kickboksen trainen we op kracht, lenigheid, uithoudingsvermogen, coördinatie en snelheid. We maken een schema en van elke training wordt een verslag gemaakt. Na een periode van bijvoorbeeld 12 weken kunnen we samen terugblikken wat we hebben gedaan en welke progressie we hebben geboekt.

Clubs

Munnekeholm
Groningen

Book Sil Langhout