Ryan
  Lauffer

Mensen helpen een betere versie van zichzelf te worden.

Bio

Mensen helpen een betere versie van zichzelf te worden. Dat is één van de kernwaardes die mij beschrijft. Het belangrijkste is dat jij het doet. Ik geef je de tools en handvatten die je nodig hebt om je doelen te behalen. Zelf train ik al meer dan 10 jaar. Tijdens mijn Studie HBO Sportkunde heb ik met verschillende doelgroepen van jong en oud leren werken. Van normaal afvallen en aankomen tot mensen met verschillende chronische aandoeningen helpen om zo optimaal mogelijk te leven. Ook kan ik je helpen met lichaamsverbetering voor een specifieke sport. In het verleden heb ik gewerkt met mensen van verschillende sporten.

Sporten en training is voor iedereen te doen. Naast de vele voordelen die het je kan geven vind ik het vooral belangrijk dat je er plezier in hebt. Iets op de lange termijn volhouden gaat een stuk makkelijker als je er zin in hebt. Trainen hoort bij een gezonde leefstijl. Samen met jou wil ik die leren integreren in dat van jou, stapje voor stapje, van kleine overwinningen tot het behalen van grote doelen.

Ik help jou met het ontwikkelen van een gezonder, vitaler en beter lichaam zodat jij makkelijker door je dagelijks leven heen komt.

Clubs

Piet Heinkade
Amsterdam

Book Ryan Lauffer