Personal trainer Ramon poseert in een TrainMore club

Ramon
  Doornbos

“Develop a passion for learning. If you do, you will never cease to grow.” – Anthony J. D’Angelo

Bio

Mijn naam is Ramon en ik heb eigenlijk drie passies, fitness, mensen helpen en geschiedenis. De laatste twee heb ik een tijdje mogen combineren door mijn achtergrond als leraar geschiedenis. Maar doordat ik mij het liefste bezighoud met fitness heb ik besloten de focus te verleggen naar de eerste twee en van geschiedenis mijn hobby te maken.

Door de Menno Henselmans Cursus, mijn drive om steeds meer en meer over fitness te ontdekken en mijn eigen trainingservaring heb ik door de jaren heen veel kennis opgebouwd hoe ik mensen kan helpen om resultaten te krijgen in de sportschool.

Mijn focusgebieden liggen op het optimaliseren van je techniek en het opbouwen van kracht en spiermassa. Daarnaast kan ik je ook advies geven over voeding, slaap en stressmanagement.

Of het nu gaat om een losse sessie of om een traject van meerdere weken of maanden samen gaan we kijken hoe ik jou het beste kan helpen. Uiteindelijk is het mijn doel om jou te leren wat je moet doen in de sportschool om resultaten te boeken zodat jij na onze samenwerking zelfstandig aan de slag kan gaan.

Clubs

Munnekeholm
Groningen
Oude Ebbinge
Groningen
non-stop

Book Ramon Doornbos