Trainmore Dumbells
Personal trainer Iris poseert in een TrainMore club

Iris
  Straver

Discipline will take you to places where motivation can’t

Bio

Jaren terug begon fitness voor mij als een uitlaat klep waar ik emoties – waar ik zelf niet mee kon omgaan – kwijt kon. Daarvoor kreeg ik ijzersterke eigenschappen terug. Het leerde me onder andere discipline, geduld en doorzettingsvermogen. Het liet me beseffen dat ik in staat ben controle te hebben over mijn lichaam én geest.

Ik raakte ook al snel gefascineerd door de verschillende aspecten die samenhangen met het trainen. Want het waren niet alleen mijn spieren die sterker werden, wat voornamelijk groeide was mijn zelfvertrouwen, leergierigheid en zelfbewustwording. En met de afname van mijn vetmassa, nam ook mijn ontevredenheid en perfectionisme af. TrainMore werd mijn thuis, een onmisbaar onderdeel van mijn leven. Het heeft me zoveel meer gebracht dan het lichaamspostuur wat ik voor ogen had.

Waar je aandacht aan geeft, groeit. Dat heb ik aan den lijve ondervonden. Zo ligt mij bij de focus op verbetering niet alleen op fysiek, maar zeker ook op mentaal vlak. Vaardigheden ontwikkelen zich als een spier; hoe meer je ze gebruikt, hoe sterker ze worden. Ik wil jou meenemen in dit bewustwordingsproces en je laten ervaren waartoe je in staat bent. Samen creëren we nieuwe gewoontes die passen bij jouw levensstijl. Ik inspireer je graag met het vinden van de juiste balans tussen trainen, voeding, rust en daarbij behorende mindset.

Binnen de fitness heb ik me ontwikkeld op meerdere aspecten van spieropbouw, vetverbranding en conditionele trainingen. Daarnaast heb ik ook veel focus op houding, mobiliteit stabiliteit en flexibiliteit. Zo verdiep ik me ook op lichaamsgericht coaching met onder meer ademhalings-, ontspanning- en meditatietechnieken.

Clubs

Koninginneweg
Amsterdam
black label
West Ladies
Amsterdam
Ladies

Book Iris Straver