Edith
  Crawford

"Fit worden én blijven is de sleutel tot een gezonde lifestyle"

Bio

Het menselijk lichaam is een bijzonder ingewikkelde machine, die een belangrijk deel uitmaakt van het dagelijks systeem: het leven. Mijn passie voor mens en lichaam is heel vroeg ontstaan; al van jongs af aan raakte ik gefascineerd door hoe groot en wonderlijk een lichaam in elkaar steekt. Ieder mens is bijzonder en uniek op eigen wijze. Ik vind het belangrijk dat fit worden én blijven de sleutel is tot een gezonde lifestyle.

Door mijn jarenlange ervaring, medische / verpleegkundige achtergrond, leergierigheid en enthousiasme ben ik als Fitness / Bodybuilding instructrice in het sportvak gerold en heb me zo door de jaren heen ontwikkeld tot Personal Trainer. Ik haal mijn motivatie, energie en voldoening uit het oplossen van lichamelijke problemen in de breedste zin van het woord. Body & mind staan hierbij centraal en het is mijn passie om jou het beste uit jezelf te laten halen.

Of jouw doel nu afslanken, spieropbouw, fitter worden, je conditie verbeteren of iets anders is, ik kijk graag samen met jou naar jouw wensen. We zetten je wensen om naar realistische doelstellingen en koppelen hier een termijn aan. Door specifieke – en vooral – persoonlijke doelen op te stellen, gaan we aan de slag op de meest effectieve wijze. Ik ben er om jouw proces te coachen naar het gewenste resultaat.

Ervaar het zelf, it’s up to you!

Clubs

Piet Heinkade
Amsterdam