Foto Boris Brinkhof

Boris
  Brinkhof

Ik wil graag zoveel mogelijk mensen helpen om hun fysieke doelen te behalen en zich daarnaast ook mentaal sterker en energieker te voelen.

Bio

Ik ben Boris Brinkhof, 21 jaar en student sportkunde (leerroute sport, management en ondernemen) aan de HvA. Vanaf jongs af aan sport ik vrijwel dagelijks. Ik ben begonnen met voetbal en vanaf mijn 15e doe ik aan krachttraining. In de loop der jaren is daar kickboksen bij gekomen.

Naast mijn opleiding Sportkunde heb ik twee personal training opleidingen en een boksfit trainer cursus gevolgd. De logische vervolgstap was voor mij om een job te zoeken in de sport. Deze heb ik bij TrainMore gevonden. Als fitness instructeur en personal training kan ik zowel mijn energie, creativiteit en kennis loslaten als mijzelf ontwikkelen als personal trainer/coach.

Ik wil graag zoveel mogelijk mensen helpen om hun fysieke doelen te behalen en zich daarnaast ook mentaal sterker en energieker te voelen. Dit doe ik door tijdens het intakegesprek gezamenlijk doelen te stellen, op deze wijze weten wij waar we samen naar toe gaan werken.

Interesse in personal training voor een langdurige periode of enkele lessen om te beginnen aan jouw fitness doelen? Neem dan contact met mij op.

Clubs

Oost
Amsterdam
black label

Book Boris Brinkhof