Afzaal
  Ghuman

Werken aan een transformatie/sixpack is leuk, iemand gezond krijgen is onbetaalbaar.

Bio

Als competitief bokser is sport een belangrijk deel van mijn  leven.

Toen ik 18 werd en voor het eerst in de sportschool stapte ontwikkelde ik een passie voor fitness. Het idee dat je constant je grenzen aan het verleggen bent en streeft naar een sterkere versie van jezelf sprak mij enorm aan.

De afgelopen jaren heb ik gewerkt en werd ik gecoacht door s’ werelds nummer 1 in personal training. Hier heb ik geleerd om heel doelgericht aan de slag te gaan en te werken naar een transformatie doel. Toen ontdekte ik dat mensen fit en gezond krijgen mijn levenslange missie zou worden.

In de tijd waarin we nu leven is gezondheid jammer genoeg niet voor iedereen een prioriteit en zijn de meeste mensen steeds meer gestresst. Hierdoor raken hormonen uit balans en vaak gaat dit gepaard met onder andere maagklachten en slaapproblemen. Met mijn holistische aanpak is het doel om jou gezond te krijgen. Werken aan een transformatie/sixpack is leuk, iemand gezond krijgen is onbetaalbaar.

Als een personal trainer wijd ik me volledig aan de progressie van mijn klanten door een systematische aanpak, waarmee ik constant op de hoogte wordt gehouden van hun dagelijkse activiteiten om zo een positieve verandering te brengen in hun gezondheid, prestatie en levensstijl.

Clubs

Weteringschans
Amsterdam

Book Afzaal Ghuman