De twee nieuwe clubs zijn gevestigd aan de Rotterdamse Blaak, tegenover de markthal en in Groningen, aan de Oude Ebbingestraat. ‘’De clubs zijn middenin het centrum gevestigd en zijn ideaal voor young professionals en studenten met een drukke levensstijl die meer aandacht willen geven aan hun gezondheid, kracht en conditie. Zij willen flexibiliteit en sporten op tijden die niet altijd vanzelfsprekend zijn. Omdat we altijd open zijn, is een bezoek aan de gym altijd te combineren met een overvolle agenda’’ vertelt Michael Rustwat, CEO van TrainMore.

EXCLUSIEVE INRICHTING 

De clubs zijn voorzien van een urban design, nieuwe en exclusieve apparatuur van TechnoGym, professioneel geluidssysteem en een geavanceerd camerasysteem registreert ongebruikelijke activiteiten waarvan automatisch melding wordt gemaakt. Veiligheid staat hoog in het vaandel. Beiden clubs hebben ook een speciale safety wall uitgerust met onder andere een AED en je kunt met 1 druk op de knop rechtstreeks in contact komen met onze beveiligingspartner, een geruststellende gedachte. De community-feel is volgens Raquel, Clubmanager van Rotterdam, heel belangrijk in de clubs. ‘’We besteden veel aandacht aan design, sfeer, muziek en interieur. Als je onze club binnenloopt voelt het echt als thuiskomen. Je hoort muziek die je motiveert om te starten met je workout, de club is overzichtelijk en je kent al snel andere members en onze vaste Personal Trainers”.

OPENING UITGESTELD DOOR CORONACRISIS

De openingen van clubs hadden respectievelijk al in maart en april moeten plaatsvinden, maar de coronacrisis gooide flink wat roet in het eten. Martin, Clubmanager van Groningen: ‘’We waren net klaar met de verbouwing toen de crisis begon. Het was een flinke domper voor het hele team. Op 1 juli mochten de clubs na 3,5 maand lockdown eindelijk open. Onze nieuwe members hebben veel langer in spanning moeten wachten op hun nieuwe club, maar de reacties zijn geweldig!’’

Meer info over de clubs vind je hier:
TrainMore Rotterdam Blaak non-stop
TrainMore Groningen Oude Ebbinge non-stop

03/09
Slideshow