De nieuwe TrainMore gym komt in het schitterende Hourglass gebouw, vlakbij Station Amsterdam Zuid. De gym ligt middenin het nieuwe centrumgebied van de Zuidas, dat de komende jaren verder zal uitbreiden.

TrainMore directeur Michael Rustwat weet wat zijn klanten willen. Hij vertelt: ‘’Jonge, ambitieuze professionals willen hard werken en een dynamische levensstijl combineren met aandacht voor hun lichaam. Zij willen flexibiliteit en kunnen sporten op tijden die bij andere gymconcepten niet vanzelfsprekend zijn. Bij TrainMore begrijpen wij als geen ander die ‘work hard, play hard’ mentaliteit. Daarom zijn wij altijd open, zodat een bezoek aan onze gym altijd te combineren is met een overvolle agenda. Dit maakt deze nieuwe locatie interessant voor mensen die werken op de Zuidas, maar ook voor high-performers uit Amsterdam-Zuid en Amstelveen’’.

Next level gym

Alles aan de nieuwe club is ontworpen en ingericht om het maximale uit je workout te halen. In het strakke, stijlvolle design vind je de nieuwste en exclusieve apparatuur van TechnoGym, een high-end licht- en geluidsinstallatie, een unieke booty zone en zones voor intensieve small group trainingen zoals HIIT en Boxing. Daarnaast kan je tot rust komen in een luxe Zenergy Yoga studio.

Omdat deze nieuwe gym 24/7 open is, is veiligheid topprioriteit. Een geavanceerd camerasysteem registreert ongebruikelijke activiteiten en maakt daar automatisch melding van. Met één druk op de knop sta je als bezoeker rechtstreeks in contact met TrainMore’s officiële beveiligingspartner, die snel actie kan nemen mocht dat nodig zijn. Een geruststellende gedachte. Ook heeft de club een speciale safety wall, met onder andere een intercom en een AED.

Every workout counts

TrainMore onderscheidt zich door een uniek en resultaatgericht beloningssysteem. Rustwat legt uit: ‘’Wij willen onze leden continu stimuleren de beste versie van zichzelf te worden. Daarom belonen wij elke keer dat iemand komt trainen met € 1,- korting op het volgende maand membership. Dus hoe meer je traint, hoe minder je betaalt! Onze leden trainen daardoor 70% meer dan het landelijk gemiddelde en onze urban fitness community groeit als gevolg daarvan nog iedere dag.

De nieuwe TrainMore club Parnassusweg zal naar verwachting eind december starten met een soft-opening. Volgende week gaat er een exclusieve presale aanbieding voor early birds live.

TrainMore Parnassusweg non-stop club foto exterieur
TrainMore Parnassusweg non-stop club foto exterieur
TrainMore Parnassusweg non-stop club foto exterieur
TrainMore Parnassusweg non-stop club foto exterieur
TrainMore Parnassusweg non-stop club foto exterieur
TrainMore Parnassusweg non-stop club foto exterieur
03/07
Slideshow