Efficiënt trainen

“TrainMore non-stop heeft alle voordelen van een gym aan huis, maar dan inclusief de nieuwste apparatuur van TechnoGym, verschillende small group lessen en personal training”, vertelt eigenaar van TrainMore Han Doorenbosch. “Ideaal voor studenten en jonge mensen met een high pace lifestyle. Zij willen hun workout makkelijk kunnen inplannen in hun drukke schema. TrainMore non-stop is daarom altijd open en de lessen zijn bewust kort. Je volgt er bijvoorbeeld een yogales van 30 minuten of kunt meedoen aan de super efficiënte HIIT- en bokstrainingen.”

Next generation gym

Het innovatieve non-stop concept van TrainMore is technology driven. “De toegangscontrole is volledig geautomatiseerd en een geavanceerd camerasysteem registreert ongebruikelijke activiteiten waarvan automatisch melding wordt gemaakt”, legt clubmanager Martin Terpstra uit. “Met behulp van hoogwaardig design, muziek en interieur zal deze gym voor leden echt gaan aanvoelen als een tweede huis. Een plek waar ze graag met vrienden komen om lekker te trainen. En daarna weer door natuurlijk, naar college, werk of een feestje.”

Pre-opening offer

Voorafgaand aan de opening volgt een een pre-opening deal, deze vind je te zijner tijd op: www.trainmore.nl/oude-ebbinge.