HIIT fitness TrainMore

HIIT is een HIT

HIIT (High Intensity Interval Training) is populairder dan ooit. Niet zo gek, want deze manier van trainen heeft veel voordelen. Door intensieve oefeningen af te wisselen met korte periodes van rust, push je je lichaam tot het uiterste. Benieuwd waarom je echt eens een HIIT workout zou moeten doen? Lees maar mee.

Kort, maar super krachtig

HIIT duurt vaak niet langer dan twintig tot dertig minuten. Maar vergis je niet: het is flink zweten geblazen! De rustperiodes zijn heel kort, waardoor je de volledige training 100% moet geven. Voordeel: de kans is groot dat je zelfs op de drukste dagen een half uurtje vrij kunt maken voor deze intense workout.

Gezellig in een groep, onder begeleiding van een motiverende trainer. Wedden dat je niet eens de tijd krijgt om je te vervelen?

Twee vliegen in één klap

Cardio en krachttraining hebben allebei voordelen. Zo is cardio goed voor je conditie, je hart en het verbranden van calorieën. Krachttraining helpt je bij het krijgen van een sterk, gevormd lichaam. Wil je the best of both worlds? HIIT maakt een combinatie van de twee. Spierpijn én zweten: Love HIIT!

Je verveelt je geen moment

Vind je de standaard cardio- en krachttrainingen een beetje saai worden? Ook dan biedt HIIT een uitkomst. In de TrainMore HIITBOX volg je iedere week een andere workout of the week. Gezellig in een groep, onder begeleiding van een motiverende trainer. Wedden dat je niet eens de tijd krijgt om je te vervelen?

 

Gratis HIIT’en

Ben je warm gemaakt voor deze High Intensity manier van trainen? Kom eens een gratis les in de HIITBOX volgen. De hele maand maart (2017) kun je bij TrainMore elke maandag en woensdag vanaf 19 uur gratis meedoen. Geen verplichtingen. Enne, neem ook een vriend of vriendin mee. Let’s HIIT it together!

Schrijf je je in voor 31 maart 2017? Dan sport je een maand gratis, inclusief HIITBOX en onbeperkt groepslessen! Bekijk de voorwaarden hier.