Groepslessen

Groepslessen Groepslessen

ONBEPERKT GROEPSLESSEN € 8,- per maand

Ga je vandaag voor een ‘zen’ yoga sessie, een opzwepende Zumba les of verleg je toch liever je grenzen tijdens een intense HIIT BOX training? IT’S UP TO YOU.

MORE STEPS

Strakke benen, billen en buik? Step it up met More Steps! De formule: een in hoogte verstelbare step, uplifting tunes en simpele-, maar doeltreffende oefeningen. Door de step in hoogte te verstellen, maak je de oefeningen zo zwaar als je zelf wil. IT’S UP TO YOU.

MORE SPINNING

Klimmen, sprinten, jumpen en zweten op de fiets. Oh yes, More Spinning is hard werken. Verleg je grenzen en test je conditie met deze calorieën-killer. Pas op: deze opzwepende work-out is verslavend.

MORE YOGA

Even. Helemaal. Niets. Transformeer lichaam en geest met More Yoga. Zodra de les begint, laat je stress en deadlines achter je. Tijdens More Yoga gaat het alleen om jou en je ademhaling. Namasté.

HIIT BOX

Explosief, intens en grensverleggend: HIIT training. In onze HIIT BOX is het aan. Uitgerust met alles wat je nodig hebt voor een hardcore circuittraining. In 30 minuten push jij jezelf tot het uiterste. Verleg je grenzen met bokszakken, touwen, kettlebells en sandbags. Burn, baby burn.

MORE COMBAT

Ontketen je innerlijke strijder met More Combat. Deze op Oosterse vechtkunst geïnspireerde les combineert bewegingen uit karate, boksen en tai-chi tot de ultieme cardio-workout. Kiai!

MORE VITAL

Van kracht tot balans en van flexibiliteit tot conditie, More Vital heeft het allemaal. Deze groepsles is compleet en afwisselend. Omdat je traint met verschillende materialen weet More Vital je iedere keer weer te verrassen.

MORE ZUMBA

Energie, opzwepende beats en swingende Latin moves: tijdens More Zumba vergeet je bijna dat je in de sportschool bent. Deze upbeat groepsles is fun en effectief.

MORE BOXING

Train als een vechter, leef als een winnaar. Met More Boxing van TrainMore push je jezelf tot het uiterste. Fysiek en mentaal.

MORE SHAPE

Word sterker, leniger en slanker met More Shape. Een simpele, maar zeer doeltreffende work-out voor het hele lichaam. Just the way we like it.

MORE PILATES

De favoriete work-out van atleten, dansers en modellen: pilates. En wij snappen wel waarom. Met elke More Pilates sessie word je sterker, leniger en strakker.

MORE PUMP

Pump it up met More Pump. Een halter met gewichten speelt de hoofdrol in deze groepsles. Daag al je spieren uit en wordt sterker en slanker.

HIGH STUDIOS

Daag jezelf uit en verleg je grenzen tijdens deze high intensity workout! In 45 minuten combineer je cardio met krachttraining. The best of both worlds!  (Alleen in Amsterdam Oosterdok en Rotterdam)

GROUP CYCLE

Wil jij tot wel 500 calorieën verbanden in slechts 1 les? Dan is Group Cycle echt iets voor jou! Met Group Cycle verbrand je niet alleen calorieën, maar versterk je ook je benen en je core. Go for it! (Alleen in Amsterdam Oosterdok en Rotterdam)

BROOKLYN FITBOXING

Een mix van boxen, kickboxing en Muay Thai op de beat van de muziek. Deze intense en uitdagende HIIT ervaring zorgt voor een killer body! (Alleen in Amsterdam Oosterdok, Rotterdam, Eindhoven en Zaandam)

Aanvraag UPGRADING