Personal training
& studiolessen

get active
get active
get active
get active
get active
Personal training

Op 4,9,11 en 16 december kun je tussen 16.00 en 17.00 uur trainen onder begeleiding van een personal trainer. Je krijgt uitleg en hulp bij het uitvoeren van verschillende oefeningen.

Studiolessen

Tussen 1 en 31 december mag je ook meedoen aan de studiolessen in de HIIT Box, High Studio en de Brooklyn Fitboxing Studio. Het lesrooster vind je op de locatiepagina van de club waar jij gaat trainen.

Inschrijven

Inschrijven voor de trainingssessies met een personal trainer en de studiolessen kan vanaf 1 december via de balie op de club waar jij in december gaat trainen. VOL = VOL!

Let op: bij TrainMore Piet Heinkade in Amsterdam kun je meedoen aan de groepslessen in plaats van studiolessen en bij TrainMore Eindhoven vinden geen bokslessen plaats.

Aanmelden

Het is helaas niet meer mogelijk je aan te melden voor deze editie van Get Active. Wil je wel graag een keer komen sporten bij TrainMore? Vraag dan een dagpas aan!

 

Voorwaarden

Voor Get Active gelden de volgende voorwaarden:

  • Alleen jongeren van 14 t/m 17 jaar kunnen gebruik maken van deze aanbieding (m.u.v. jongeren die momenteel al lid zijn bij TrainMore).
  • Trainen is voor de deelnemers toegestaan van 1 t/m 31 december 2019 en uitsluitend tussen 07.00 en 17.00 uur.
  • Op feestdagen gelden onze aangepaste openingstijden.
  • Deelnemers kunnen uitsluitend trainen bij de specifieke club waarvoor zij zich hebben aangemeld via het online aanmeldformulier. Om toegelaten te worden tot de gym, dient de deelnemer bij ieder bezoek een geldig identiteitsbewijs en de bevestigingsmail te tonen die hij/zij ontvangt na de online aanmelding.
  • Deelnemers die jonger zijn dan 16 jaar hebben toestemming nodig van hun ouders/verzorgers om zelfstandig te mogen trainen bij TrainMore. Het geven van toestemming geschiedt via het ondertekenen van het toestemmingsformulier door de ouder/verzorger op de club waar de betreffende deelnemer gaat trainen.
  • Om de veiligheid te garanderen kunnen er maximaal 25 minderjarigen tegelijkertijd trainen bij onze gyms. Het kan in een uitzonderlijk geval dus voorkomen dat je moet wachten voordat je aan je training kunt beginnen of op een ander moment moet terugkomen.
See you soon.