Fitness bij Trainmore Opening Soon Rotterdam Coolsingel

COMING SOON! 

Rotterdam are you ready?? Binnenkort opent op één van de mooiste locaties van Rotterdam de allernieuwste TrainMore aan de Coolsingel, boven het Stadhuisplein.

Zoveel fitnesscentra in Rotterdam, en allemaal lijken ze op elkaar. Maar daar komt verandering in. TrainMore is namelijk een revolutionair concept waarbij wij onze leden juist belonen als ze vaker komen. En dat werkt. Bij TrainMore geen slapende leden, bij ons trainen mensen 70 procent meer dan het landelijk gemiddelde. Het is meer dan een lidmaatschap, het is een lifestyle.

Uitzicht op het stadhuis, motiverende beats,  de nieuwste apparatuur van Technogym én meer dan genoeg ruimte voor cardio, functioneel- en (zware) krachttraining. Daarnaast komen er maar liefst 3 studio’s waar je terecht kunt voor group cycling, group boxing en high intensity interval training, een trainingsvorm die kracht en cardio met elkaar verbindt.

En de abonnementskosten? Die bepaal jij zelf want hoe vaker je komt, hoe minder je betaalt bij TrainMore. Bij ons wordt elke workout beloond met €1,- korting. Het is heel simpel: het startbedrag van een TrainMore membership is €29,- per maand. Kom je deze maand 18 keer trainen, dan krijg je €18,- korting en betaal je de volgende maand dus nog maar €11,-.

Bij minimaal 29 workouts kun je zelfs gratis sporten!!  It’s up to you!

Ben je student? Dan kun je ook kiezen voor een vast tarief van €17,95 (daluren) of €21,95 (onbeperkt) per maand. Inclusief alle studio group workouts!

TrainMore, Pay Less... It's up to you!

Benieuwd wanneer TrainMore Rotterdam Coolsingel haar deuren opent? Schrijf je hier in voor updates en wees als eerste op de hoogte!

Fitnesslocatie

TrainMore Rotterdam
Coolsingel 63
3012 AB Rotterdam
STUUR BERICHT GRATIS DAGPAS WORD LID

Openingstijden

MA
DI
WO
DO
VR
ZA
ZO

Trainingsfaciliteiten

20170522_TMR_promotie-visual_01-entree_edit_b
20170522_TMR_promotie-visual_02-Bar en Tribune_edti
20170522_TMR_promotie-visual_04-spinning en HIIT_edit
Group Cycle
BROOKLYN Boxing