Reserveer tijdslot

Omdat we ons moeten houden aan een maximum aantal members in de club, vragen we je van te voren een tijdslot te reserveren waarin je komt trainen. Het reserveren doe je gemakkelijk via onze website of app. Een stappenplan van hoe dit precies werkt, info over de voorwaarden en het maken van je eerste reservering vind je op deze pagina.

Max 75. minuten

Het online tijdslot dat je hebt gereserveerd bestaat uit 75 minuten. Dit is de maximale tijd dat je in de gym aanwezig mag zijn. Indien nodig zal het TrainMore personeel je tegen het einde van je tijdslot laten weten dat deze er bijna op zit en je verzoeken te vertrekken.

Desinfecteer handen

Desinfecteer je handen voordat je naar binnen gaat. Je mag zelf iets meenemen, maar op de club zelf zijn ook voldoende gels, sprays en zeep aanwezig om mee te desinfecteren en/of handen mee te wassen.

Houd afstand

Houd altijd 1,5 meter afstand tussen jou en andere members. Dit geldt zowel tijdens de training als wanneer je loopt op één van de (aangegeven) looppaden.

Handdoek verplicht

Het gebruik van een schone handdoek tijdens het trainen is verplicht. Wij verkopen geen handdoeken, dus neem deze mee van huis.

Maak schoon

Voor én na gebruik moeten alle apparaten en materialen die je hebt gebruikt gedesinfecteerd worden. Hiervoor zijn voldoende sprays aanwezig op de club. Zorg ook dat je alles netjes opruimt en achterlaat wanneer je klaar bent.

Train alleen

Samen trainen is helaas niet toegestaan. Elkaar spotten tijdens een workout met zware gewichten dus ook niet. Ga hier dus verstandig mee om.

Volg instructies

Volg de instructies van ons team op. Onze crew heeft het beste overzicht over de club en indien nodig zullen ze je vragen extra afstand te houden of beter op te letten.

Betaal met pin

Indien je een betaling wilt doen aan de balie, kan dit alleen met PIN. we accepteren geen cash.

Mondkapje verplicht

Met ingang van 1 december 2020 is het dragen van een mondkapje verplicht in onze clubs. Tijdens je workout of studioles mag je je mondkapje aflaten. Het is alleen verplicht bij binnenkomst (tot je eerste oefening), vertrek en tijdens het lopen van en naar de wc, een andere verdieping of als je naar studioles loopt.

Op het niet dragen van een mondkapje staat een boete van 95 euro. Vergeet dus niet je mondkapje mee te nemen als je komt sporten.

 

see you soon